Sahte Whatsapp Konuşması Oluşturma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sahte Whatsapp Konuşması Oluşturma
Ülkemizde ve dünyada en çok kullanılan iletişim uygulaması Whatsapp artık günlük hayatta her türlü iletişim ihtiyacımızı karşılar bir hale geldi. Sahip olduğu yazılı, görsel ve sesli iletişim araçları ile kullanıcılara çok geniş seçenekler sunan bu uygulama özel hayatımız konusunda da önemli bir rol oynuyor. Sevdiklerimiz ile mesajlaşırken aynı zamanda birçok özel konuyu da Whatsapp üzerinden konuşuyoruz.

Bu yazıda sizlere sahte Whatsapp konuşması nasıl oluşturulur ? Kısaca göstereceğim. Öncelikle aşağıda sizlere göstereceğim yöntemle oluşturacağınız sahte Whatsapp sohbeti sayesinde arkadaşlarınıza ufak şakalar yapabilirsiniz fakat bu sahte konuşmaların başınıza ciddi işler açma ihtimali de bulunuyor bu sebeple uygulamayı kullanırken ve sahte Whatsapp konuşmaları oluştururken dikkat etmenizi öneriyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İlk olarak tıklayarak sahte Whatsapp yazışmaları oluşturabileceğiniz en popüler uygulamalardan bir tanesini Android cihazınız için indirin. Sonrasında uygulamayı açın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ana ekran gelecektir. Bu ana ekran üzerinde sol üst köşede Fake Whatsapp yazısı göreceksiniz. Bu yazının üzerine tıklayın ve oraya normal Whatsapp yazısı yazın bu sayede çok daha gerçekçi bir ana ekran elde edeceksiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sağ üst tarafta yer alan açılır menüden uygulamanın ayarlarına girerek ana ekranın arka planını değiştirebilirsiniz. Sonrasında ana ekranda yer alan sohbet butonuna bastığınız zaman karşınıza oluşturacağınız sahte Whatsapp konuşmasının ayarları gelecektir. Buradan istediğiniz ayarı yaptıktan sonra sahte sohbeti oluşturabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Ozan ve Bülent872


Üst Alt