Mazlum Somer
Üye
herşey iyi güzel hoşda benim market sağolsun güncellemeden kendisinin haberi yok banada haber vermiyor whatsappı kaldırıp bir daha kurdum tr oldu .Bu tarz sorun yaşan var mı? arkadaşlar.
MicroSoft Simdiden Boyle Yaparsa Isi Yas ..
WhatsApp IOS ; 11.5 MB ..
WhatsApp Android ; 9.2 MB ..
WhatsApp WP ; 5 MB ..
Acaba Sorun Kimde .? 5 MB Arti Cok Eksikleri Var Diger Sistemlerdeki Uygulamasina Karsi ..
Mesela MP3 Gondermek Yerine 2 Dakika Ses Kaydi Yaptiriyor Sana .. Ses Kaydi Mi Kaldi Artik Arkadas Yaa =]
Eğer boş bir tile olarak görünüyorsa, (Güncelleme yapınca bende öyle oldu.) üstüne basılı tut, sonra onu bi büyült, sonra bi daha küçült.profil fotoğraflarının tam ekran gösterilmesi çok zor olmasa gerek. bunun gelmesini beklerdim. ama yinede gayet güzel olmuş. live title yazıyorda bende yok nedense
Dün bende de yoktu birşey ama bugün 8 güncelleme birden geldi, sende hiç mi gelmiyor ?
- - - Eklendi - - -
Evet daha eksikleri var, ama bu kadar kısa sürede bence iyi iş çıkarttılar, eminim yakın bir zamanda daha çok özellik gelecektir ...
Bazı oturmamış sorunlar var sanırım hissediyorum.. mesaj geldiğinde açtığımda konuşma penceresinde gözükmüyor ya da geç geliyor.. uygulamaya girerken bekletiyor.
MicroSoft Simdiden Boyle Yaparsa Isi Yas ..
WhatsApp IOS ; 11.5 MB ..
WhatsApp Android ; 9.2 MB ..
WhatsApp WP ; 5 MB ..
Acaba Sorun Kimde .? 5 MB Arti Cok Eksikleri Var Diger Sistemlerdeki Uygulamasina Karsi ..
Mesela MP3 Gondermek Yerine 2 Dakika Ses Kaydi Yaptiriyor Sana .. Ses Kaydi Mi Kaldi Artik Arkadas Yaa =]
yazmayacaktım ama dayanamadım
ios yaklaşık 6 yıldır piyasada androidde ôyle pekala bu sistemler ilk çıktıklarında bugünkü gibilermiydi. Wp8 daha 6 aylık ürün biraz sabredeceksiniz. Beklemeye tahammül edemiyorsanız ios yada android tercih edeceksiniz.
Boyutundan ziyade işlevine bakacaksın
Ayrıca uygulama boyutlarına kafa yoran arkadaşlar için belki bir ölçek olabilir.
C# 2.0 sürümü ile yapılmak istenen bir işi kod'a döktüğünüzde 45-60 kb olabiliyordu.Çünkü çok satır yazıyordunuz.
C# 4.0(yada 5.0) sürümü ile bunu tek satırda çözerek 10kb'a kadar düşürebiliyorsunuz.
Aynı platformun sürümlerinde bile 6 kat fark olabiliyorsa iOS ve Android'in kaynak kodlarının az satırla çok iş yapamadığını belirtmeliyim.O yüzden uygulama boyutları artabiliyor.Görsel farklar da bunu arttırıyor tabi ki.Bunu sadece uygulama boyutunu anlatabilmek için söyledim.
Android'de yada iOS'ta daha çok özellik vardır yada görsel anlamda daha zengindir ona itirazım yok.
İnsan biraz görsel ekler, çok sadeAyrıca uygulama boyutlarına kafa yoran arkadaşlar için belki bir ölçek olabilir.
C# 2.0 sürümü ile yapılmak istenen bir işi kod'a döktüğünüzde 45-60 kb olabiliyordu.Çünkü çok satır yazıyordunuz.
C# 4.0(yada 5.0) sürümü ile bunu tek satırda çözerek 10kb'a kadar düşürebiliyorsunuz.
Aynı platformun sürümlerinde bile 6 kat fark olabiliyorsa iOS ve Android'in kaynak kodlarının az satırla çok iş yapamadığını belirtmeliyim.O yüzden uygulama boyutları artabiliyor.Görsel farklar da bunu arttırıyor tabi ki.Bunu sadece uygulama boyutunu anlatabilmek için söyledim.
Android'de yada iOS'ta daha çok özellik vardır yada görsel anlamda daha zengindir ona itirazım yok.
Aynen ya şaşırdım 2 günde bir güncelleme ahahayeni güncelleme var whatsapp ta güncelleyin arkadaşlar
Demin guncelleme geldi ve guncelledim fakat tam bir rezalet.. Hicbirsey degişmemiş hemde hic birsey! Hatta yuz ifadesi simgeleri bile ayni.. Ben anlamadim neyin guncellemesi geldi bana ? Sanki dogumgunumde ici boş bir hediye paketi almiş gibi hissettim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?