Whatsapp N9'a geliyor(Haber)

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
saat de 01.20 daha yok nette araştıran warmı yayınlanmışmıdır bazı ulkelerde. Birde türkçe mi çıkacak bu program

Türkçe kısmını bilmiyorum ama yayınlanınca haberdar edeceğim şuan Mısırda saat bizden bir saat geride. Tgalal uyuyorda olabilir telaşa gerek yok bugün içinde yayınlanır bir aksilik çıkmazsa.

frankendream

Üye
Bu adam çok uyudu galiba. :D Hala ses seda yok. Burda heyecanla wazapp bekliyoruz. :D

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar araştırmaya başladım teleşa gerek yok

---------- Eklendi @ 19:36:42 ---------- Yazıldı @ 19:12:20 ----------

arkadaşlar adam para istiyo.açıklamada some love lı birşeyler yazıyo sevgi derken parayı kast ediyo..bu tglal mıdır nedir hiç sevmedim bu adamı ben ikidir sözünde durmuyo

mc_yusuf2

Üye
tgalat twitti

FYI, May 1 lasts for about 48 hours on Earth. Did I mention that I'm currently not in Egypt? :P

türkçesi ;

Bilginize, 1 Mayıs Dünya üzerinde yaklaşık 48 saat sürer. Ben Mısır'da şu anda değilimbahsedelim mi? :P

o daha 1 mayısa girmemis :D

frankendream

Üye
adama hakaret etmek istiyorum ama sonra hepimizin istediği bişeyi bize sunacağı aklıma geliyor. ama resmen bizimle oynuyor gibi geliyor. :D

mc_yusuf2

Üye
aynen bende ama dün gece 00:00 den beri bekliyorum sabır bakalım olmazsa hep birlikde baslarız :)

• Beğen
Tepkiler: frankendream

ArAgOr

Üye
Aynen iice bir kaymak gerek adama. Bizim nasıl biri olduğumuzu ögrensin

mert_1047

mert_1047

Üye
arkadaşlar araştırmaya başladım teleşa gerek yok

---------- Eklendi @ 19:36:42 ---------- Yazıldı @ 19:12:20 ----------

arkadaşlar adam para istiyo.açıklamada some love lı birşeyler yazıyo sevgi derken parayı kast ediyo..bu tglal mıdır nedir hiç sevmedim bu adamı ben ikidir sözünde durmuyo

Cihat lütfen o butonun anlamı henüz sunmadım çalışmamı destekliyorsanız bağışta bulabilirsiniz (Daha doğrusu çalışmamı bğeeniyorsan bağışta bulun demek istiyor)demek. Adam son yazsında 14 saattir üzerinde çalıştığını belirtti telaşlanmayın sunulduğunda link vereceğiz. Herkes wazapp sitesine girip yüklenmesin yoksa kimse dosyayı edinemez indirilmeye sunulduğunda.

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Pardon.sitesinde sadece para gönderme butonu oldugundan ve eksik ingilizcemle bu kanıya vardım.ama bu benim yorumum dogrulugu yoktur tgalal bence biraz acıtma yapıyo yok 14 saatten beri calısıyormusta ... cıkıs tarihi versiyse o iş 1 hafta önceden bitmiş demektir

mert_1047

mert_1047

Üye
Pardon.sitesinde sadece para gönderme butonu oldugundan ve eksik ingilizcemle bu kanıya vardım.ama bu benim yorumum dogrulugu yoktur tgalal bence biraz acıtma yapıyo yok 14 saatten beri calısıyormusta ... cıkıs tarihi versiyse o iş 1 hafta önceden bitmiş demektir

Yok bana kalsa acıtma yapmıyor. Son yazısında 14 saatten beri çalıştığını hesap eklemeyle ilgili bir sıkıntı yaşadığını onu çözmeye çalıştığını belirtiyor. Onlarda sonuçta son kullanıcının sıkıntı yaşamaması için uğraşıyor. Geliştirme işleri hani biz belki basit bakıyoruz 14 saat çalışırmı filan diyoruz ama ben neden olmasın diyorum.

Tgalal az önce yeni bir mesaj attı ve hala üzerinde çalıştığını belirtti birde tr saatine göre hareket etmemek lazım. Bunuda hesap edelim.

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
mert son durum nedir ?

mert_1047

mert_1047

Üye
mert son durum nedir ?

Cihat son durum: Wazapp son gelişmeler. Hala ufak sıkıntılar varmış. Sms ile onay kodu isteyince geç geliyormuş. Dün istedim hala gelmedi diye eklemiş. Onun yerine arama metoduyla kod istenecekmiş. Bir kaç saate programın hazır olacağını eklemiş. Yazdıklarını kısaca özetledim.

Araştırmalarımdan edindiğim bilgiye göre tgalal wazapp ile genel hatlarıyla tek başına uğraşıyor haliyle işte biraz gecikmeler oluyor.

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
mert gelişme varmı ??

mert_1047

mert_1047

Üye
Maalesef Cihat. Millettede bir tedirginlik var gidiyor. Tglalal yeni bişey yazmadı bakalım ne olacak ne kalacak. Açıkçası benim programa ihtiyacım yok başkacihazlarımdan erişebiliyorum. İsteyen olursa pcsinden whatsappa girmek için bir yol anlatacağım aynen androiddeki whatsapp ama işte pcde kullanabilirsiniz. Yöntemi isteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilir.

Şuan herkes tgalalden açıklama bekliyor lafın kısası.

sebast1an

Üye
lanet olası whatsapp :)

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
çıkacağına inanıyorum ama tgalal acıtma yapıyor veya başka fikirleri var.Böyle bir programın portunu gerçekleştiren adam akıllı olmalı

mert_1047

mert_1047

Üye
tgalal'ın son açıklamasından anladığım üzere program genel hatlarıyla tamam hesaplar kısmı için ikonun nasıl ekleneceğini sordu whatsapp'ın sunulması yakındır.

Arkadaşlar İlk wazapp incelemesi betatester aireden geldi. Bir programın büyüklüğüde ne kadar iyi olacağının göstergesi kabul edilebilir gerçekten bir whatsapp portu için 16mb güzel bir rakam. Güzel bir program sunulacağının garantisidir.

İncelemeye buradan ulaşabilirsiniz:

frankendream

Üye
yeni bir gelişme var mı? :(

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Mert kardeşimden duyduguma göre cıkıyormus hatta programı bir adam test etmiş.tam detylı anlatamıcam vaktim yok arastırmad yapamıyorum

mert_1047

mert_1047

Üye
yeni bir gelişme var mı? :(

Bi üstteki yorumumu okusaydın bunu yazmana gerek kalmazdı bence? Sabır edin arkadaşalr program çıkacak çalışıyorlar çok iyi bir porta sahip olacağız. Şimdilik bluestacks programını kurun pcye oradan kullanın whatsapp kullanacaksanız. Buyrun programa buradan ulaşabilirsiniz :

Arkadaşalr gene bir gelişme olursa haberdar ederim gelişme var mı? yazmanıza gerek yok. Olursa söyleriz zaten.