WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.16[1] modlu sürüm eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
16.9 gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

kcr

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonlarda ekstra özellik yoksa Whatsapp'ın symbian kullanıcılarını bıktırmak için yeni stratejisi bu galiba :)
detaylı kullananlara sormak lazım ben pek aktif kullanmıyorum yeni sürüm de çıktı yakında konuya eklenir

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
16.1 De Sanki Bağlantı Sorunları Çok Oluyor Bir Anormallik Var Ama Teldemi Wifidemi Bilmem Güncelleyeyim Bakalım Ne Olucak
Bir Tek Durum 2 Tane Görünüyordu Onu Teke Düşürmüşler Başka Farklılık Yok PDF Paylaşımıda Gelmedi Acaba Gelecekmi Oda Bekliyoruz BU Kadar Büyük Sürüm Atlatmiş Onları Niye Getirmemiş acaba

kcr

Üye
detaylı kullananlara sormak lazım ben pek aktif kullanmıyorum yeni sürüm de çıktı yakında konuya eklenir

Eyvallah, sağolasın...

16.1 De Sanki Bağlantı Sorunları Çok Oluyor Bir Anormallik Var Ama Teldemi Wifidemi Bilmem Güncelleyeyim Bakalım Ne Olucak
Bir Tek Durum 2 Tane Görünüyordu Onu Teke Düşürmüşler Başka Farklılık Yok PDF Paylaşımıda Gelmedi Acaba Gelecekmi Oda Bekliyoruz BU Kadar Büyük Sürüm Atlatmiş Onları Niye Getirmemiş acaba

Pdf paylaşımı daha yeni; eklemeyebilirler ama sesli aramayı ekleselerdi yeterdi de artardı. Hoş, bu saatten sonra çok da büyük beklenti içine girmemek lâzım ya...

• Beğen
celilcemre

celilcemre

Üye
2.16.9 Geldi.

emin dayı

emin dayı

Üye
geldi geldide benim teli çok fena kastı sizdede öylemi acaba benim tel nokia c6-01 mecburi olarak sildim telden celil kardeşim acaba bana eski versiyon olan 2.12.386 olan normal sürüm olan mod olmayan bula bilir misin ben googleden en az bir saat taradim maalesef bulamadım bi ilgilenirsen kardeşim bu arada bu gelen güncellemeler hepsi gereksiz hiçbir değişiklik görülmedi şimdiye kadar benim gözlemlerim sonucu

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
yukarda Arkadaş yazmış
geldi geldide benim teli çok fena kastı sizdede öylemi acaba benim tel nokia c6-01 mecburi olarak sildim telden celil kardeşim acaba bana eski versiyon olan 2.12.386 olan normal sürüm olan mod olmayan bula bilir misin ben googleden en az bir saat taradim maalesef bulamadım bi ilgilenirsen kardeşim bu arada bu gelen güncellemeler hepsi gereksiz hiçbir değişiklik görülmedi şimdiye kadar benim gözlemlerim sonucu
Buyur Kardesim

• Beğen
Tepkiler: zekoş ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: zekoş
emin dayı

emin dayı

Üye
çok teşekkürler arkadaşlar eski versiyone devam en iyisi bu benim için

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.16[9] modlu sürüm eklenmiştir.

• Beğen

kcr

Üye
WhatsApp Messenger v2.16[9] modlu sürüm eklenmiştir.

Teşekkürler... Bir de ilk sayfadaki Google Çeviri mahsulü program açıklamalarına el atsan. Ne zaman gözüm takılsa, derdini Türkçe anlatmaya çalışan bir turistle konuşuyor gibi oluyorum.:)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler... Bir de ilk sayfadaki Google Çeviri mahsulü program açıklamalarına el atsan. Ne zaman gözüm takılsa, derdini Türkçe anlatmaya çalışan bir turistle konuşuyor gibi oluyorum.:)
tamamdır düzelttim :)

• Beğen
Tepkiler: kcr
codern

codern

Üye
uçtan uca şifreleme ne oluyor

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
WhatsApp'ın uçtan uca şifrelemesi siz ve mesajlaştığınız kişi uygulamamızın en son sürümünü kullanıyorsa mümkündür. Pek çok mesajlaşma uygulaması mesajları sadece siz ve kendileri arasında şifrelemektedir. WhatsApp'ın uçtan uca şifrelemesi ise gönderilenlerin sadece siz ve iletişim kurduğunuz kişi tarafından okunacağını temin eder. Aradaki hiçkimse, hatta WhatsApp bile gönderilenleri okuyamaz.

kcr

Üye
uçtan uca şifreleme ne oluyor

Apple'ın müşterilerinin cihazlarındaki bilgilere ulaşamayağını, bu bilgileri kimseye veremeyeceğini, bunları vermenin kullanıcıların mahremiyetini ihlal anlamına geldiğini açıklamasından sonra whatsapp tarafından da kullanıcıların sohbetlerinin şifreleneceği açıklaması yapılmıştı. Yenilik o. İyi bari, güncellemenin bir faydasını görmüş olduk:)

• Beğen
Tepkiler: celilcemre
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
garip olan 16.9 geldiğinde ayarlar arayüz aynıydı şuan bakıyorum güvenlik seçeneği gelmiş nasıl oldu da oraya geldi güncelleme olmadan. bu ilk galiba böyle bi durum kafama takıldı? sonuçta yüklediğin görünüm sabit kalmaz mı dışarıdan müdahale etmediğin sürece ?

Üst Alt