Çok üzüçü olay
Çok kötü bir durum. Böyle nereye kadar

modlu halini henüz yayımlamadı lar yayınladıkları zaman hemen paylaşacağım![]()
Mail atıp bizzat kendilerine sordum. Evet; Android, ios ve win mobile dışındaki platformlara artık destek yokmuş. Bu kötü haberdi. İyi haber ise 2016'nın sonuna kadar destek varmış.
Bu arada 2.12.382 güncellemesi gelmiş. E-F modlu halini yüklerseniz seviniriz...

watsapa gelmedi hala 386386 çıktı
ilk mesajda resmi versiyon indirmek için link var onu tıkla sayfayı yenilewatsapa gelmedi hala 386
güncelledim ama değişen hiçbişi yok yine güncelleme gerek simgelerde sorun varilk mesajda resmi versiyon indirmek için link var onu tıkla sayfayı yenile
değişen ne bekliyorsun ki sadece güvenlik için güncelleme yapılıyor simge de bir sorun yok standart simgegüncelledim ama değişen hiçbişi yok yine güncelleme gerek simgelerde sorun var

simge eksik abi androiddeki simge symbanda yokdeğişen ne bekliyorsun ki sadece güvenlik için güncelleme yapılıyor simge de bir sorun yok standart simge![]()
şimdiye kadar olan simge ne ise şimdide o android ile kıyaslamak niye kullanmış olduğun tema ile simge de değişiyorsimge eksik abi androiddeki simge symbanda yok

Arkadaş emojiden bahsediyor sanırım.şimdiye kadar olan simge ne ise şimdide o android ile kıyaslamak niye kullanmış olduğun tema ile simge de değişiyor![]()
güncelleme mi gelmeyecek yoksa whatsapp a hiç mi bağlanamıcaz ?![]()
Hackli cihazlar için olabilir belki gayri resmi uygulama.O tarihe kadar güncelleme var. Ancak 2017 ile birlikte hiçbir şekilde bağlanılamayacak.
Hackli cihazlar için olabilir belki gayri resmi uygulama.
Ustalar da (yapamazlar ama yapabilseler bile) bu saatten sonra hayatta yapmazlar. Boşver, zevkine/bütçene göre yeni bir cihaza bakmaya başla...Sunucuyu adresini değiştirip girilemez mi? Tabi bunu usta kişiler yapar.
Teşekkürler İsa...WhatsApp Messenger v2.12[386] Sürüm eklnmiştir.