WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
ilk mesajda resmi versiyon için link zaten mevcut keşke konuyu okumuş olsaydın :)
Ilk baktığımda 266 versiyonu vardı. Bende uygulamadan güncelleyeyim dedim en son sürümü kullanıyorsunuz diye uyarı verdi. Sitesinden baktığımda 287 numaralı versiyonu güncellemş. O yüzden benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar vardır diye paylaştım
sitede yok. uyg. da var :)
Ben bu siteden indiriyorum telden

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Ilk baktığımda 266 versiyonu vardı. Bende uygulamadan güncelleyeyim dedim en son sürümü kullanıyorsunuz diye uyarı verdi. Sitesinden baktığımda 287 numaralı versiyonu güncellemş. O yüzden benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar vardır diye paylaştım

Ben bu siteden indiriyorum telden
eklenti içinde olandan bahsetmiyorum mavi renkli bir link var ondan bahsediyorum :)

STaT!C

STaT!C

Üye
Merhaba, son zamanlarda whatsapp'ın süresini uzatabilen oldu mu? Önceden kaldırıp tekrar kurunca 1 yıl daha uzatıyordu ama artık olmuyor.:hmmm
Ödeme de bir tek paypal var o da kredi kartı istiyor banka kartı kabul etmiyor.

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
Merhaba, son zamanlarda whatsapp'ın süresini uzatabilen oldu mu? Önceden kaldırıp tekrar kurunca 1 yıl daha uzatıyordu ama artık olmuyor.:hmmm
Ödeme de bir tek paypal var o da kredi kartı istiyor banka kartı kabul etmiyor.
benim üyelik Normal şartlarda dün bitiyordu bi kaç gün önce uygulamayı silip en son versiyonu indirip yükledikten sonra üyelik tarihi 11 ocak 2017 ye kadar uzadı

• Beğen
Tepkiler: STaT!C
STaT!C

STaT!C

Üye
benim üyelik Normal şartlarda dün bitiyordu bi kaç gün önce uygulamayı silip en son versiyonu indirip yükledikten sonra üyelik tarihi 11 ocak 2017 ye kadar uzadı
Peki ilk kez mi oldu bu yoksa daha önce de uzamış mıydı? Ben 2014 de kullanmaya başladım 2015 te bir kez uzadı ama şimdi olmuyor. Bazı yerlerde yazmışlar bir kez öyle oluyor diye ondan mı süre uzamıyor bilmem:bilmm

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
Peki ilk kez mi oldu bu yoksa daha önce de uzamış mıydı? Ben 2014 de kullanmaya başladım 2015 te bir kez uzadı ama şimdi olmuyor. Bazı yerlerde yazmışlar bir kez öyle oluyor diye ondan mı süre uzamıyor bilmem:bilmm
onu hatırlamıyorum maalesef
keşke sürenin dolmasına bi kaç gün kala silip tekrar yüklesydin Belki olurdu

salock

salock

Üye
3 senedir kullanıyorum zırnık para koklatmadım whatsapp a

• Beğen
Tepkiler: STaT!C
STaT!C

STaT!C

Üye
O kadar yükle kaldır yaptım olmadı da bugün kendi kendine uzatmış 1 yıl daha.:heyo: Cevaplar için teşekkürler.

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
bakiyen Yerinde duruyor mu peki :)

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
1.78 tl miydi ne ücreti dedim Acaba kesti mi bakiyenden

codern

codern

Üye
2.12.345 surumu geldi

Son düzenleme:
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
Evet Aynen. Önce 342yi yükledim dondu . Peşine hemen 345 geldi. Sürüm değişti sadece Artık güvenlik için mi bilmiyorm

codern

codern

Üye
Evet Aynen. Önce 342yi yükledim dondu . Peşine hemen 345 geldi. Sürüm değişti sadece Artık güvenlik için mi bilmiyorm
elmas gelmis hayirli olsun :D 287 de yoktu
ucreti de kaldirip omur boyu yapmislar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.12.345 Versiyon Eklenmiştir.

SeLFISH

SeLFISH

Üye
Bende kullanma süresi ömür boyu yaziyor benden ücret kesti mi ki hiç farkinda degilim ama bilmiyorum :D

Üst Alt