STaT!C
Üye
sağlık olsun daha 6 aydan fazla var iyi bile dayandı benceSon sürümü yüklediğimde 31.12.2016 dan sonra Whatsappı kullanamayacaksınız yazıyor Hakkında menüsünde. Hadi güncelleme desteğini kesiyorsun kullanmamızı niye engelleyeceksinTaş gibi telefonu ille değiştirtecekler bize ya.
hocam amaçları da o zaten symbian telefon kalmasın istiyorlar artık kimsede. Zaten bi opera bi de whatsapp var adam gibi uygulama olarak. whatsap gidince artık kimse symbian kullanamaz.Son sürümü yüklediğimde 31.12.2016 dan sonra Whatsappı kullanamayacaksınız yazıyor Hakkında menüsünde. Hadi güncelleme desteğini kesiyorsun kullanmamızı niye engelleyeceksinTaş gibi telefonu ille değiştirtecekler bize ya.
Sistemin eklenen yeni özelliklere tam mânâsıyla entegre olamayacağının ya da donanımın yetmeyeceğinin yanısıra güvenlik gerekçesiyle de böyle bir karara varmış olmaları muhtemel. Adamlara mail atmıştım; bitirmeyin diye. Cevap da yazdılar sağolsunlar:Son sürümü yüklediğimde 31.12.2016 dan sonra Whatsappı kullanamayacaksınız yazıyor Hakkında menüsünde. Hadi güncelleme desteğini kesiyorsun kullanmamızı niye engelleyeceksinTaş gibi telefonu ille değiştirtecekler bize ya.
S60 ve kapanacak.Nokia E6, S40 mı, S60 mı?
S40 ve S60'a destek kesilicekmiş. Durum nedir?
Nokia E6 kapanacak mı?
Hiç bir symbian cihazda kullanılamayacak maalesef.Nokia E6, S40 mı, S60 mı?
S40 ve S60'a destek kesilicekmiş. Durum nedir?
Nokia E6 kapanacak mı?
E6'yı daha yeni almıştımS60 ve kapanacak.
anlamadım?konu güncellenmiştir.
2.16.51 versiyonu ilk mesaja eklenmiştiranlamadım?
modlunun ne farkı var?ben hiç resmi versiyonu yüklemedim hep modlu olanı yükledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?