kcr
Üye
garip olan 16.9 geldiğinde ayarlar arayüz aynıydı şuan bakıyorum güvenlik seçeneği gelmiş nasıl oldu da oraya geldi güncelleme olmadan. bu ilk galiba böyle bi durum kafama takıldı? sonuçta yüklediğin görünüm sabit kalmaz mı dışarıdan müdahale etmediğin sürece ?
HakkatenDaha neler var neler... Dün farkettim; whatsapp görüşmesi yaptığım ama telefon rehberime kaydetmediğim bir numaranın sahibinin facebook adı benim facebook'ta tanıyor olabileceğim kişiler arasında gösteriliyor. Bakalım daha neler çıkacak...
HakkatenSen deyince farkettim. Ama ayarlar konusu garip interaktif uygulama oldu
Güncelleme gelmiş 2.16.29 olmuş bilginize selamlar...
Yahu şunun başlangıçta çalışmasını nasıl önlüyoruz? kurulum yaparken autostart diye tikli bir soru vardı. bende bu sorunun tanındaki tiki işaretlemedim ama yine telefonu başlatınca autostart yapıyor.
İndirip yükledim. yüklerken qt bileşeni eksik yinede devam et? diye soruyor. devam ediyorum yükleniyor ama kısayolundan programı açmaya çalıştığımda açılmıyorBunu deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk kategoride olanlar çalışanlar üzerine tıkla ve disable tıklayın.
Qt yüklü olmalıydı, farklı uygulamalar da vardı sanırım bilemiyorum.İndirip yükledim. yüklerken qt bileşeni eksik yinede devam et? diye soruyor. devam ediyorum yükleniyor ama kısayolundan programı açmaya çalıştığımda açılmıyor
Qt yüklü olmalıydı, farklı uygulamalar da vardı sanırım bilemiyorum.
Önce bu iki dosyanın yedeğini alın ve konumunu unutmayın, [2002B308].rsc bu ve ProcMgrStarter_0x2002B314.exe dosyaları varsa silip telefonu kapatıp açın bakalım açılacak mı.
O dosyalardır klasör değil .rsc dosyası private klasöründe ve .exe dosyası da sys klasöründe rompatcherdan open4all yamasını aktif etmek gerekir.
Bu sefer hızlısın...WhatsApp Messenger v2.16[29] modlu sürüm eklenmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?