Whatsapp mağazadan kaldırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Yeni konu açmak istemedim. Arkadaşlar bende Whatsapptan gelen herşey diğer klasorunde gorunuyor başka sitelere foto atamıyorum sıkıntı yaşıyorum kısacası. Bu sorunu nasıl halledebilirim.
Beta benim telefonumda yuklenmiyor. 520 diye mi acaba ?
Telefonunuz ile ile ilgili bir durum söz konusu değil. Uygulama kapalı beta aşamasında belirli kullanıcılar erişebilmekte.

sekajmer

sekajmer

Üye
Telefonunuz ile ile ilgili bir durum söz konusu değil. Uygulama kapalı beta aşamasında belirli kullanıcılar erişebilmekte.
Belirli kullanıcılar derken Türkiyede sadece beni kasteddin herhalde :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşım 1320 almış, aradı beni Facebook, whatsapp filan nerden yuklicem diye sordu. whatsapp geçici olarak kaldırıldı demek zorunda kaldım, kızın şansına bak, whatsapp olacak diye heyecan yapmıştı. :P

Son teknoloji ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşım 1320 almış, aradı beni Facebook, whatsapp filan nerden yuklicem diye sordu. whatsapp geçici olarak kaldırıldı demek zorunda kaldım, kızın şansına bak, whatsapp olacak diye heyecan yapmıştı. :P

Nereden yukleyeceğini bilmemesinin cezası olsun :d

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

bsavr

bsavr

Üye
Yazık la kıza ben 999 TL vericem bide Whatsapp kullanamıycam :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
alasulumurat

alasulumurat

Üye

Kötü olmuş

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye

Tamda vaktinde almış arkadaşın telefonu..

{°≥°}

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
WhatsApp mağazaya hâla gelmedi..

{°≥°}

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hala yok. Koca ms bir whatsapp'ı ayarlatamıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Muhtemelen yarın o büyük güncelleme ile beta gelebilir ?

leeshore

leeshore

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan, skynet ve Rainesto
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ya hocam bizim Joe Belfiore nin numarası olan varsa özelden mesaj atsın arayıp küfür edecem. Telefonu sıfırlayacaktım. Sırf bu yüzden sıfırlayamıyorum.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu durum kötü oldu heryerde whatsapp yayından kaldırıldı diye haberler yapılıp wp kötüleniyor

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Samedbeyy, Rainesto ve 4 diğerleri
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Aynen.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt