UtkuGARIP
Üye
-
Konu Sahibi
-
Whatsapp sesli aramadan önce tema yapsın :/ Beyaz tema yüzünden şarj düşmanı bir uygulama olduklarının farkında değil mi bu adamlar? İnsan oraya bir seçenek koyar "dark/light" diye 2 tema yapmak çok mu zor anlamıyorum. Oynanmış versiyonlarında bile çok çok daha iyi özellikler var. Bence sesli aramadan önce o oynanmış versiyonları deneyip de biraz görsel zenginliği ve işlevsel özelliklleri arttırsınlar.
Kalkar büyük ihtimallerBenim bir ay kalmadı sürem ne olacak şimdi . Plus ile sorun kalkar mi
Whatsapp plus konusunda bir arkadaş kalkmaz dedi . Ve ben bi ara plus yükledim süre değişmedi kalkmaz büyük ihtimal . Başka çözüm bulmak gerekKalkar büyük ihtimaller
Eğer elindeki telefona yüklü paralar ödeyipte whatsapp'a 3 liracık bile ödeyemiyorsan diyecek bişey bulamıyorum. Türkiye'de akıllı telefon kullanıpta 3 lira veremeyecek adam tanımıyorum.Eğer uzarsa mutlu eder beni. Uzamaz ise hemen jet hızı ile siliyorum
Eğer elindeki telefona yüklü paralar ödeyipte whatsapp'a 3 liracık bile ödeyemiyorsan diyecek bişey bulamıyorum. Türkiye'de akıllı telefon kullanıpta 3 lira veremeyecek adam tanımıyorum.
Aynen mesele 3 lira değil herkes te paypal sanal kart yada kredi kartı yok . Olsa da saatlerce kayıt ile uğraşmaz. Whatsapp şöyle birsey yapsa olur mesela operatör ler ile anlaşip kod ile lira odemesi yada banka ya bir hesaba bankamatik ten ödeme iyi olur3lira 5 lira sorun değil . google playe kredi kartı numarasını girince direk ilk kulanım bedeli vs çekiyor + güvenmiyorum gidip bir mağazada google play kartı olsa para yüklesek eyvallah. kontörle çekse yine eyvallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?