Whatsapp İki Adımlı Doğrulama Nasıl Kaldırılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp İki Adımlı Doğrulama Nasıl Kaldırılır ?
Bir milyardan fazla kullanıcısı olan dünyanın en popüler mobil uygulaması Whatsapp her geçen gün yeni özellikler ile müşterilerini memnun etmeye çalışıyor. Piyasaya çıktığından bu yana ücretsiz olarak reklamsız bir şekilde hizmet veren uygulama öyle görünüyor ki uzun bir süre daha bu şekilde ücretsiz ve reklamsız olarak hizmet verecek.

Her yeni güncellemede farklı bir özelliği kullanıcılarına sunan Whatsapp son zamanlarda iki adımlı doğrulama özelliği ile adından söz ettirmişti. Bu sayede Whatsapp üyeliğiniz çok daha güvenli bir hale geliyor. Whatsapp sizden ikinci bir doğrulama kodu girmenizi istiyor. Bu koda sadece siz ulaşabileceğiniz için hesabınız çok daha güvenli bir hale geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer sizde Whatsapp iki adımlı doğrulama kaldırma nasıl yapılır diye merak ediyorsanız aşağıdaki basit adımları takip ederek Whatsapp iki adımlı doğrulamayı açma veya kapatma işlemi yapabilirsiniz. Whatsapp uygulamasını açın ve ayarlar menüsünden hesap kısmına girin. Sonrasında iki adımlı doğrulama menüsüne girin. Buradan mevcut şifrenizi girerek iki adımlı doğrulamayı kapatabilirsiniz. Diğer taraftan ilk defa ekleyecekler içinde aynı yerden etkinleştirme butonuna basması gerekmektedir. Uygulamaya ekleyeceğiniz 6 haneli şifreyi unutmamanız gerekmektedir. Aksi halde e-posta hesabınız ile Whatsapp üyeliğinizi kurtarmanız gerekebilir.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper


Üst Alt