Whatsapp güncellemesi ile gelecek geliştirmeler

Mustafa'dan haber var mı , yahu tipe bakıpta whatsapp'a gelecek güncelleme'yi hayal bile edemiyorum

Mustafa'yı tipten içeri almışlar 14 Mayıs'ta...
O yüzden güncellemeyi verememiş.
Çıkınca ilk fırsatta yayınlayacağını söylemiş

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en son yaşadığım vaka dan sonra sabrım tükendi ve içimde ne varsa kustum uygulamanın yorum kısmına. 1-2 saat içinde yayınlanır yorum zaten baktığınızda anlarsınız benden olduğunu hadi eyvallah

Tepkiler: PureFood

ÖEY

Üye
Gördüm az önce yazdıklarını. Biraz ağır olmuş sanki he Adamlar hak ediyor orası ayrı tabi de keşke biraz daha hafif yüklenseymişsin daha iyi olurmuş

evet baya baya içini dökmüşün ohh
yalnız o değil de "ama" kelimesini küfür zannedip *** koyan sistem bu küfürleri nasıl atlamış o da hayret doğrusu

smltrl

Üye

içimi okumuşsun kardeşim valla tebrik ediyorum o yazı için

PureFood

Üye

Helal olsun az bile

IVI-Elia

Üye

Aynen abi sen beni de gaza getirdin ben de bastım eksiyi yardırdım.Okuyabilirsinin bir saat içinde gelir...

Tepkiler: nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler Döktürün siz de

Aynen abi sen beni de gaza getirdin ben de bastım eksiyi yardırdım.Okuyabilirsinin bir saat içinde gelir...

Haydi hep beraber
Yazın arkadaşlar içinizde kalmasın Ben de uyandığımda kontrol edeyim bakayım tepkileri diye. Bi baktım millet benden sonra gaza gelmiş Şimdi buraya gelince gördüm kahkaha attım Helal, devam.

Tepkiler: ÖEY

smltrl

Üye
Bunu haber yapıp internete yaysak ses getirir aslında türkler whatsappa ayaklandı diye

Tepkiler: ÖEY
SON DAKİKA: Bir grup genç Windows Phone mağazasındaki WhatsApp uygulamasının hatalarla dolu olmasından ve buna rağmen 3 aydır güncellenmemesinden dolayı uygulama sayfasında birlik olarak ses getirdikten sonra şimdi de Taksim'de izinsiz gösteri yapmaya kalkıştı. Kalabalığı polis biber gazıyla dağıtmaya çalışırken 3 kişi hastanelik oldu!

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Biber gazı olayı iyiymiş Birazdan sohbet uyarısı gelir

valla sen öyle deyince birden haber başlığı geçti gözümün önünden. yoksa politik bişi değil her zaman haberlerde gördüğümüz bişi. art niyet yok

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
valla sen öyle deyince birden haber başlığı geçti gözümün önünden. yoksa politik bişi değil her zaman haberlerde gördüğümüz bişi. art niyet yok
Doğru diyorsun ondan demedim zaten konu dışına çıkılmasın diye. Bu arada haziran ın ilk haftası yayınlanacak diyordu güncelleme için.

evet öyle deniyordu herkes gibi bekliyoruz bu haftayı bakalım nolcak