bulutsuzgece
Üye
Mustafa'dan haber var mı, yahu tipe bakıpta whatsapp'a gelecek güncelleme'yi hayal bile edemiyorum
HahaMustafa'dan haber var mı, yahu tipe bakıpta whatsapp'a gelecek güncelleme'yi hayal bile edemiyorum
Mustafa'yı tipten içeri almışlar 14 Mayıs'ta...
O yüzden güncellemeyi verememiş.
Çıkınca ilk fırsatta yayınlayacağını söylemiş
Mustafa'yı tipten içeri almışlar 14 Mayıs'ta...
O yüzden güncellemeyi verememiş.
Çıkınca ilk fırsatta yayınlayacağını söylemiş
Gördüm az önce yazdıklarını. Biraz ağır olmuş sanki heArkadaşlar en son yaşadığım vaka dan sonra sabrım tükendi ve içimde ne varsa kustum uygulamanın yorum kısmına. 1-2 saat içinde yayınlanır yorum zaten baktığınızda anlarsınız benden olduğunuhadi eyvallah
Arkadaşlar en son yaşadığım vaka dan sonra sabrım tükendi ve içimde ne varsa kustum uygulamanın yorum kısmına. 1-2 saat içinde yayınlanır yorum zaten baktığınızda anlarsınız benden olduğunuhadi eyvallah
Arkadaşlar en son yaşadığım vaka dan sonra sabrım tükendi ve içimde ne varsa kustum uygulamanın yorum kısmına. 1-2 saat içinde yayınlanır yorum zaten baktığınızda anlarsınız benden olduğunuhadi eyvallah
Haydi hep beraberAynen abi sen beni de gaza getirdin ben de bastım eksiyi yardırdım.Okuyabilirsinin bir saat içinde gelir...
Aynen abi sen beni de gaza getirdin ben de bastım eksiyi yardırdım.Okuyabilirsinin bir saat içinde gelir...
Yazın arkadaşlar içinizde kalmasınHaydi hep beraber
Taksim de filan gösteri yaparsak haberlere çıkarızBunu haber yapıp internete yaysak ses getirir aslında türkler whatsappa ayaklandı diye
Biber gazı olayı iyiymişSON DAKİKA: Bir grup genç Windows Phone mağazasındaki WhatsApp uygulamasının hatalarla dolu olmasından ve buna rağmen 3 aydır güncellenmemesinden dolayı uygulama sayfasında birlik olarak ses getirdikten sonra şimdi de Taksim'de izinsiz gösteri yapmaya kalkıştı. Kalabalığı polis biber gazıyla dağıtmaya çalışırken 3 kişi hastanelik oldu!
Doğru diyorsun ondan demedim zatenvalla sen öyle deyince birden haber başlığı geçti gözümün önünden. yoksa politik bişi değil her zaman haberlerde gördüğümüz bişi. art niyet yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?