Öneri Whatsapp Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
W10 gelmeden kurulsun grup, oradan haberdar olmuş olur herkes :)

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar bu tür gruplar daha önce de kuruldu ve çoğunda sorunlar oluştu. Sonra da bu sorunlar maxicep.com sayfalarına taşındı. O yüzden ben kendi adıma bu grupları desteklemiyorum. Ama illa de bazı haberlerden daha hızlı bir şekilde haberdar olmak istiyorsanız konulara abone olup hesabınızın mail bildirimlerini açmanız işinizi görecektir.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve ogzhnoTr
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Sadece muhabbet se bende varım ;)

key43

key43

Üye
Adminden izin çıkarsa bende varım :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar bu tür gruplar daha önce de kuruldu ve çoğunda sorunlar oluştu. Sonra da bu sorunlar maxicep.com sayfalarına taşındı. O yüzden ben kendi adıma bu grupları desteklemiyorum. Ama illa de bazı haberlerden daha hızlı bir şekilde haberdar olmak istiyorsanız konulara abone olup hesabınızın mail bildirimlerini açmanız işinizi görecektir.

Örneklerde var özel mesaj kutumda duruyor :D

Peocawe

Peocawe

Üye
İyi hoş fakat bu tür gruplar deli gibi şarj yiyor ya. :ehe Sessize alsan dahi saniyede bi mesaj geldiği için arka planda whatsapp şarjın anasını ağlatıyor kendi kendine düşmeler oluyor. :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İyi hoş fakat bu tür gruplar deli gibi şarj yiyor ya. :ehe Sessize alsan dahi saniyede bi mesaj geldiği için arka planda whatsapp şarjın anasını ağlatıyor kendi kendine düşmeler oluyor. :ehe

Bilmiyodum ben bunu :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Bilmiyodum ben bunu :D

Bende 2 tane var böyle grup ikisinin toplamı 30-40 arası kişi. Cihaz 1320 olmasına rağmen durduk yere %5 şarj felan gittiğini görüyorum. Whatsapp'a bi giriyorum ikisinden de 200-300 arası mesaj var. :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bende 2 tane var böyle grup ikisinin toplamı 30-40 arası kişi. Cihaz 1320 olmasına rağmen durduk yere %5 şarj felan gittiğini görüyorum. Whatsapp'a bi giriyorum ikisinden de 200-300 arası mesaj var. :D

İki grup 12 kişi filan yapıyor. Çok etki etmez bana :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
    Konu Sahibi
Beyler grup kurulmuyor. Konu kapatılabilir.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
forumdan bağımsız olması şartıyla kurulabilirdi aslında

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Forum adını kullanmadan grup kuralım mı? Wp Kullanıcıları diye olabilir ismi. :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
sinan430

sinan430

Üye
Olur kuralım. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Wp ye merak sarmışlarda gelebiliyor mu? :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar yanlış anlamak istemem biz her zaman üyelerimizin aralarında gerçek ilişki bağları kurmasını destekledik. Bunun için buluşmalar da düzenledik. Benim maxicep.com aracılığıyla tanıştığım onlarca arkadaşım var. Evime gelen, evine gittiğim, buluştuğumuz hatta gittiğim yerlerde beni havaalanında karşılayanlar bile var.

Fakat bu tür gruplarda yaşanan tatsızlıkların tartışmaları foruma taşınınca hoş olmayan olaylara sebep oluyor ve bu yüzden çok üyemizin ceza alması gerekti.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, B.A.R.O.N, ogzhnoTr ve 2 diğerleri
OnurAslanhan

OnurAslanhan

Üye
Grup kuran varsa eklesin gruba 0538 869 61 84 :):cigara:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
o.O

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kimse kurmayacak mı grup? O zaman ben kurayım isterseniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt