Aynı sorunu çok uzun zamandır ben de yaşıyorum aylardır araştırıyorum ve defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen bir sonuca ulaşamadım. Verdiğiniz linki de daha önce görmüştüm fakat:
APN ayarlarınızın (HTTP olmayan) bağlantılara izin verdiğinden emin olmak için lütfen mobil operatörünüz ile iletişime geçin. (Müşteri hizmetlerini arayıp bunu sorduğumda http olmayan bağlantı ne? diye cevap aldım) (vodafone)
― Mobil sağlayıcınızın Erişim Noktası (APN) ayarlarını kontrol edin, bunu telefonunuzdan ayarlar > şebeke'ye giderek değiştirebilirsiniz; mobil sağlayıcınız WhatsApp gibi web olmayan bağlantılara izin veren farklı bir APN'ye sahip olabilir. (Şebekeye girdiğimde böyle bir ayar göremiyorum. )
― Window Phone'nunuz Nokia tarafından üretilmişse, Mağaza'daki Nokia Collection'dan Connection Setup uygulamasını kullanmayı deneyin (bu uygulama bazı ülkelerde mevcut olamayabilir) (Ve bizim ülkemizde mevcut değil)
Sonuç olarak aylardır çözemedim bu sorunu ve ciddi bir sorun benim için teşekkürler şimdiden.Başka bu sorunu yaşayan yok sanırım