Öneri Whatsapp arama özelliğini açıyoruz

Konu Sahibi
Whatsapp arama özelliğini açıyoruz
Arkadaşlar forumda çoğu kişi kendine müslüman galiba bu konu ile ilgili ya sayfa beğendiriyorlar ya da youtube kanalına üye olmanızı istiyorlar.
Benimkini aktif eden @badmus kardeşime teşekkürler.
Arama özelliğini aktif etmek isteyenler whatsapp'ın marketten son sürümünü yüklesinler ve bana ya da @badmus a özelden msj atsınlar aktif edelim.
Ekibe @BrainHacker de katılmıştır.

Son düzenleme:
Tepkiler: karadag63, rplyman, okachi1 ve 11 diğerleri
    Konu Sahibi
Evet kardeşim sürümün doğru olduğuna emin ol msj at yapalım

Konu Sahibi
Tamam kardeşim özelden msj at numaranı

Benim sürüm 2.12.5 ben de aktifleştirdim arama özelliğini.

Tepkiler: @@DiAbLo@@
Sürüm numarası cihaza göre değişiyor mu? Bende xperia z2 var ve 2.12.5 sürümü yüklü google playdan bakınca sürüm güncellemesi görünmüyor.

Numaram sendedir. Banada özellik gelince size milleti aramakta yardım ederim.

Surumler cesitlilik gosteriyor cihaza gore mesela ben dede 2.12.12 var ama daha once acmistim ozelligi

Konu Sahibi
Sürüm numarası cihaza göre değişiyor mu? Bende xperia z2 var ve 2.12.5 sürümü yüklü google playdan bakınca sürüm güncellemesi görünmüyor.
Sıkıntı olmaz ama bazen play store göstermiyor ki bende göstermiyordu internet sayfasından indirdim.

Beyler mesaj atarsaniz bende arayabilirim pm atın arayim.

Tepkiler: @@DiAbLo@@
Arkadaşlar mağazadan son sürümü güncelleyin ve arama özelliği olan biri sizi arasın açın 2 dk açık dursun o sırada aktarımı sağlıyor ve aktif oluyor. Bu kadar basit...

Tepkiler: muhammettvurucu
Arkadaşlar mağazadan son sürümü güncelleyin ve arama özelliği olan biri sizi arasın açın 2 dk açık dursun o sırada aktarımı sağlıyor ve aktif oluyor. Bu kadar basit...
2dkkaya gerek bile yok 2 sn yetiyor tüm aileye yaptım.

Tepkiler: BrainHacker
    Konu Sahibi
Biz de o arama işini yapıyoruz kardeşim.

Tepkiler: muhammettvurucu
Anlatmak istediğim davetin sınırı veya günü yok. Sadece püf noktasını belirttim. Zamanınızı ayırabiliyorsanız yapın tabi ki de

Kafasını kaşıyacak vakti olmayanlara zaman, su gibi gelir Neyse konu dağılmasın kolay gelsin

bir de görüntülü arama eklense tadından yenmez hepsi birarada