Whatsapp Android şifre koyma nasıl yapılıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp Android şifre koyma nasıl yapılıyor?
Android cep telefonlarında uygulamaları herhangi bir şekilde şifrelendiremezken, Whatsapp’ta yaptığınız sohbetleri de şifreleyemiyorsunuz. Ancak Google Play Store’da bu işlemi gerçekleştirmeniz için özel ve farklı uygulamalar bulunuyor.

Google Play Store’da Whatsapp uygulamasını şifrelemek için "Kilit (Smart AppLock)" uygulamasını tercih edebilirken, dilerseniz bu uygulama ile birlikte uygulamaya başkaları şifre koyduğumuzu fark etmesin diye sahte hata ekranları oluşturabiliyoruz.

Bu hata ekranında ‘‘Whatsapp durduruldu’’ hatası ekrana gelirken, karşınıza çıkan ekranda direk TAMAM’a tıkladığınızda ana ekrana yönlendiriliyor ancak TAMAM seçeneğine uzun tıklıyorsanız şifre ekranına geçiyorsunuz. Uygulamayı ilk olarak yüklediğinizde varsayılan olarak gelen şifre 7777 iken, dilerseniz Ayarlar kısmından varsayılan şifreyi değiştirmek için "Şifre & Desen" kısmına dokunuyoruz ve istediğimizi seçiyoruz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


"Uygulamalar" sekmesine geri gelip "+" butonuna dokunarak gelen listeden "WhatsApp"ı seçmemiz yeterli olurken, dilersek size daha önce anlattığımız hatanın ekrana gelmesi için "WhatsApp" ın yanındaki "FAKE" butonuna dokunarak sahte hata özeliğini aktif ediyoruz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: 200520062007


Üst Alt