WhatsApp bakın hangi bilgilerinizi kendi için depoluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp bakın hangi bilgilerinizi kendi için depoluyor
WhatsApp uygulamasının cep telefonlarınız üzerinden erişerek bünyesinde sakladığı tüm verileri artık tek tıkla indirip görebileceksiniz.



Teknoloji dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisinin son günlerde yaşadığı beri skandallarıyla birlikte Facebook olduğunu söylersek pekte hata yapmış olmayız. Bünyesinde WhatsApp ile Instagram gibi birçok popüler ismi de barındıran bu servis, Avrupa Birliği'nin aldığı karar nedeniyle uygulamayı yeni bir özellikle güncelliyor.



Artık bu uygulama içerisinde hangi verilerin gizlendiğini ve depolandığını kolaylıkla görebilecekken, kayıtlı olan tüm verileri tek bir dokunuşla cep telefonlarınıza indirebileceksiniz. Şu anda sadece Android işletim sistemiyle birlikte çalışan cihazlarda kullanılabilen bu özellik önümüzdeki günlerde iOS'lu cihazlara da gelecekken, dilerseniz özelliği test etmek ve kullanmak için WhatsApp Beta programına katılabilirsiniz.



Bu özelliği nasıl kullanırım?
1- İlk olarak WhatsApp Beta kullanıcısı olmanız yani WhatsApp'In Beta programına üye olmanız gerekiyor.

2- Beta kaydınızı yaptırdıktan sonra telefonunuza gelecek olan güncelleme ile uygulamayı Beta sürümüne yükseltin.

3- Ayarlar alanından Hesap kısmına girin, karşınıza çıkacak olan ekranda ise 'Request Account Info' (Hesap Bilgisi Talep Et) kısmına tıklayın.



Bu işlemin arından WhatsApp talebiniz üzerine size kayıt altındaki verilerinizi gösteriyor.
WhatsApp bakın hangi bilgilerinizi kendi için depoluyor
 


Üst Alt