korsantv94
Üye
Bende Öyle Düşünmüştüm Ama Wifi'si Var Yanında 8gb Hafıza Kartı Geliyor Alanların Yorumlarıda Güzel Pişman Olurmuyum Diye Düşünüyorum....kullamadım ama N73 ü kesinlikle satıp onu alma..orjinal telefonu bırakıpta çin malını alma..

wentto yazasını falan siyah parlak folyo yaptık süper oldu cihaz ayrıca orj ile aynı boyutlarda menüsü 6 sayfa artırılabilir menü netice itibarı ile ben çin cihazlarına güvenmeyen bi insan olarak gercekten hoşuma gitti telefon kullanıyorum hiçbir sorun yok ekran dokumatıgı orj aynı tekrar bunu söylemek isterim mesaj yazarken falan hiçbir sorun yok karar senin n73 de çok güzel bir telefon senin bilecegin bi şey seni etkilemek istemem sadece kullanıcı olarak görüşlerimi bildirdim iyi günlerGörüşlerin İçin Çok Teşekkürler 2-3 Hafta İçinde Sipariş Etmeyi Planlıyorum.N73 Duracak Yine....Biraz Ekonomiyi Dengeleyim Hemen Sipariş Edeceğim....selamlar kardeşim ben kullanıyorum ve sana şunu söyleyebilirim gercekten güzel bir cihaz ben bu kadar güzel olacagını tahmin etmemiştim ancak hem 2 yıl filka güvencesi var ayrıca diger dandikler gibi dokumatigi insanı zorlamıyor ve istedigim tüm programları yüklüyorum internette okuyorum yok oyun yükleyemiyorum yok bilmem ne diyee bence insanların beceriksizliginden kaynaklanıyor bu telefonu kardeşim almış bende orjinal apple 16 gb var ancak gercekten hakkını vermek lazım güzel yapmışlar wifi olayına gelince hiçbir sorun yaşamadım daha şarj süresi 2 gün çok rahat gidiyor kamerası çok iyi deil bunu belirteyim 1280*768 çekim yapıyor bilgisayara attıgında resimler güzel görünüyor ancak telefonda hoş deil resimler tek eksigi bence bu çift hattın ikiside aktif ve telefonu ters cevirdiginde arama sesi kısma ses degiştirme ses efekti ekleme kara liste gibi bi çok özelligi mevcut birde garantili oldugu için yanii digerleri gibi kutusuz faturasız deil mms ayarları falanda gayet güzel bi şekilde yapılıyor çalışıyor 3g yok zaten hiçbir çin telefonunda yok var diyen yalan söyler arka kapagını kapladık biz manyak güzel olduwentto yazasını falan siyah parlak folyo yaptık süper oldu cihaz ayrıca orj ile aynı boyutlarda menüsü 6 sayfa artırılabilir menü netice itibarı ile ben çin cihazlarına güvenmeyen bi insan olarak gercekten hoşuma gitti telefon kullanıyorum hiçbir sorun yok ekran dokumatıgı orj aynı tekrar bunu söylemek isterim mesaj yazarken falan hiçbir sorun yok karar senin n73 de çok güzel bir telefon senin bilecegin bi şey seni etkilemek istemem sadece kullanıcı olarak görüşlerimi bildirdim iyi günler

selamlar kardeşim ben kullanıyorum ve sana şunu söyleyebilirim gercekten güzel bir cihaz ben bu kadar güzel olacagını tahmin etmemiştim ancak hem 2 yıl filka güvencesi var ayrıca diger dandikler gibi dokumatigi insanı zorlamıyor ve istedigim tüm programları yüklüyorum internette okuyorum yok oyun yükleyemiyorum yok bilmem ne diyee bence insanların beceriksizliginden kaynaklanıyor bu telefonu kardeşim almış bende orjinal apple 16 gb var ancak gercekten hakkını vermek lazım güzel yapmışlar wifi olayına gelince hiçbir sorun yaşamadım daha şarj süresi 2 gün çok rahat gidiyor kamerası çok iyi deil bunu belirteyim 1280*768 çekim yapıyor bilgisayara attıgında resimler güzel görünüyor ancak telefonda hoş deil resimler tek eksigi bence bu çift hattın ikiside aktif ve telefonu ters cevirdiginde arama sesi kısma ses degiştirme ses efekti ekleme kara liste gibi bi çok özelligi mevcut birde garantili oldugu için yanii digerleri gibi kutusuz faturasız deil mms ayarları falanda gayet güzel bi şekilde yapılıyor çalışıyor 3g yok zaten hiçbir çin telefonunda yok var diyen yalan söyler arka kapagını kapladık biz manyak güzel olduwentto yazasını falan siyah parlak folyo yaptık süper oldu cihaz ayrıca orj ile aynı boyutlarda menüsü 6 sayfa artırılabilir menü netice itibarı ile ben çin cihazlarına güvenmeyen bi insan olarak gercekten hoşuma gitti telefon kullanıyorum hiçbir sorun yok ekran dokumatıgı orj aynı tekrar bunu söylemek isterim mesaj yazarken falan hiçbir sorun yok karar senin n73 de çok güzel bir telefon senin bilecegin bi şey seni etkilemek istemem sadece kullanıcı olarak görüşlerimi bildirdim iyi günler
evet yuklenıo