Wentto F003(Sahte Iphone) Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum Lütfen....

Sponsorlu Bağlantılar

korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
Wentto F003(Sahte Iphone) Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum Lütfen....
Arkadaşlar Wentto F003(çakma İphone) ile Görüşlerinizi Bekliyorum.Benim TelefonuM Şuan n73 Ama Onu Almam İçin N73ümü Satmam Gerekiyor Sizce Değermi....Eğer Kullanan Arkadaşlarımız Varsa Yorumlarını Bekliyorum....:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: alpgur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kullamadım ama N73 ü kesinlikle satıp onu alma..orjinal telefonu bırakıpta çin malını alma..

korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
kullamadım ama N73 ü kesinlikle satıp onu alma..orjinal telefonu bırakıpta çin malını alma..
Bende Öyle Düşünmüştüm Ama Wifi'si Var Yanında 8gb Hafıza Kartı Geliyor Alanların Yorumlarıda Güzel Pişman Olurmuyum Diye Düşünüyorum....

speedtime07

Üye
selamlar kardeşim ben kullanıyorum ve sana şunu söyleyebilirim gercekten güzel bir cihaz ben bu kadar güzel olacagını tahmin etmemiştim ancak hem 2 yıl filka güvencesi var ayrıca diger dandikler gibi dokumatigi insanı zorlamıyor ve istedigim tüm programları yüklüyorum internette okuyorum yok oyun yükleyemiyorum yok bilmem ne diyee bence insanların beceriksizliginden kaynaklanıyor bu telefonu kardeşim almış bende orjinal apple 16 gb var ancak gercekten hakkını vermek lazım güzel yapmışlar wifi olayına gelince hiçbir sorun yaşamadım daha şarj süresi 2 gün çok rahat gidiyor kamerası çok iyi deil bunu belirteyim 1280*768 çekim yapıyor bilgisayara attıgında resimler güzel görünüyor ancak telefonda hoş deil resimler tek eksigi bence bu çift hattın ikiside aktif ve telefonu ters cevirdiginde arama sesi kısma ses degiştirme ses efekti ekleme kara liste gibi bi çok özelligi mevcut birde garantili oldugu için yanii digerleri gibi kutusuz faturasız deil mms ayarları falanda gayet güzel bi şekilde yapılıyor çalışıyor 3g yok zaten hiçbir çin telefonunda yok var diyen yalan söyler arka kapagını kapladık biz manyak güzel oldu :D:D wentto yazasını falan siyah parlak folyo yaptık süper oldu cihaz ayrıca orj ile aynı boyutlarda menüsü 6 sayfa artırılabilir menü netice itibarı ile ben çin cihazlarına güvenmeyen bi insan olarak gercekten hoşuma gitti telefon kullanıyorum hiçbir sorun yok ekran dokumatıgı orj aynı tekrar bunu söylemek isterim mesaj yazarken falan hiçbir sorun yok karar senin n73 de çok güzel bir telefon senin bilecegin bi şey seni etkilemek istemem sadece kullanıcı olarak görüşlerimi bildirdim iyi günler

korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
selamlar kardeşim ben kullanıyorum ve sana şunu söyleyebilirim gercekten güzel bir cihaz ben bu kadar güzel olacagını tahmin etmemiştim ancak hem 2 yıl filka güvencesi var ayrıca diger dandikler gibi dokumatigi insanı zorlamıyor ve istedigim tüm programları yüklüyorum internette okuyorum yok oyun yükleyemiyorum yok bilmem ne diyee bence insanların beceriksizliginden kaynaklanıyor bu telefonu kardeşim almış bende orjinal apple 16 gb var ancak gercekten hakkını vermek lazım güzel yapmışlar wifi olayına gelince hiçbir sorun yaşamadım daha şarj süresi 2 gün çok rahat gidiyor kamerası çok iyi deil bunu belirteyim 1280*768 çekim yapıyor bilgisayara attıgında resimler güzel görünüyor ancak telefonda hoş deil resimler tek eksigi bence bu çift hattın ikiside aktif ve telefonu ters cevirdiginde arama sesi kısma ses degiştirme ses efekti ekleme kara liste gibi bi çok özelligi mevcut birde garantili oldugu için yanii digerleri gibi kutusuz faturasız deil mms ayarları falanda gayet güzel bi şekilde yapılıyor çalışıyor 3g yok zaten hiçbir çin telefonunda yok var diyen yalan söyler arka kapagını kapladık biz manyak güzel oldu :D:D wentto yazasını falan siyah parlak folyo yaptık süper oldu cihaz ayrıca orj ile aynı boyutlarda menüsü 6 sayfa artırılabilir menü netice itibarı ile ben çin cihazlarına güvenmeyen bi insan olarak gercekten hoşuma gitti telefon kullanıyorum hiçbir sorun yok ekran dokumatıgı orj aynı tekrar bunu söylemek isterim mesaj yazarken falan hiçbir sorun yok karar senin n73 de çok güzel bir telefon senin bilecegin bi şey seni etkilemek istemem sadece kullanıcı olarak görüşlerimi bildirdim iyi günler
Görüşlerin İçin Çok Teşekkürler 2-3 Hafta İçinde Sipariş Etmeyi Planlıyorum.N73 Duracak Yine....Biraz Ekonomiyi Dengeleyim Hemen Sipariş Edeceğim....:oke:

heavy79

Üye
speedtime07 bir kaç sorum olacak, yanıtlayabilirsen sevinirim. f003 almayı düşünüyorum.
* Internet uygulamalarında Flash kullanılabiliyor mu? Internet bankacılığı işlemlerinde sorun yaşar mıyım?
* PDA kalemi yanında veriliyor mu? Eğer verilmiyorsa kalem takma yeri mevcut mu?
* "Kara Liste" uygulamasına kaç adet numara eklenebiliyor, sınırı var mı?
* Rehber kaydı bilgisayar üzerinden yapılabiliyor mu?
* Rehber de bir kişi için kaç adet telefon numarası girilebiliyor?
* Nokia 6600'da ki gibi M-Cüzdan uygulaması var mı?

garfield__53

garfield__53

Üye
evet arkadaşlar bendede wentto iphone var bugün aldım ve çok memnunum hakkaten kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar hiç düşünmeden alsın diyorum..sitesinden PC suite programını indirdim fakat rehber kaydını bilgisayar üzerinden bi türlü yapamadım.yapan varsa bilen varsa bilgilendirise çok sevinirim..

okeane3110c

okeane3110c

Üye
bencede wentto f003 güzel bir telefon

es_emre26

es_emre26

Üye
Peki bu F 003'e navigasyon (google maps) yüklenebiliyor mu ? Çünkü bazı çakma iphone'larda bu özellikten bahsediliyor,ayrıyetten bunlara da yüklenebiliyor mu bu özellik ?

okeane3110c

okeane3110c

Üye
evet yuklenıo

carrizma7

Üye
wentto mükemmel bir telefonn..onu almayıp orjinal iphonw alanda harbiden akıl yok..

live0live

Üye
bu telefonu nerden sipariş verebiliriz

alfamurat

Üye
bende vardıı yemin ediyorum çok pişmanım sattığıma ilk işim gidip alamak yeniden wenttomuu şu an elimde kii takasladığım iyi diye bana verilen mfu m98w sakın almayın pişman olup yere çarparsınızz yinede en iyi çinli anycool sonrada kalite olarak wentto derim

saanae

Üye
byLer wifi ile nası baglanacaz bilgisi olan solesın bi

--------------- Ekleme ---------------

telefon harika

xxbarosxx

Üye
bence asla alma bak telefonu ben aldım ekranını kırdım bulamuyorum ekran çok ciddiyim acayip pişmanım..!:@

formated

Üye
peki nasıl yükleyebiliriz bu navigasyonu,,, anlatım sitesi felan varmı acaba bildiğiniz.

VaGaTuRK

Üye
Telefonun sar değerleri hakkında yüksek olduğu söylentisi var. Onun dışında kamera 3.2 değil kesinlikle. ama şunu söyleyim ı phone 'a 1700 bayılana kadar buna 300 bayılırım gayet başarılı imitasyon..

ibrhmclk

Üye
mrb benim de wentto f003 var yorumda yazmışsınz artırılabilir menü die nasıl artırıyoz kardeş bi cevap yazsanız :bigstar:

mmmrrrvvv

Üye
Bende de wentto f003 var ben kullanıcı profilinde telefonumu sessize alamıyorum lütfen yardım edin nasıl yapıcammm :(

---------- Eklendi @ 19:41:50 ---------- Yazıldı @ 19:33:44 ----------

nasıl sessize alabilrim telefonuu

Üst Alt