WeeWheel v1.9 S60v3 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

prolaz

Üye
n86 da çalışıyormu bu acaba

dopdop57

dopdop57

Üye
kaç gün oldu ben hala uğraşıyorum bulamadım acil! yardım :off::hmmm

asi kurt 57

Üye
arkaşlar daha ayrıntılı werebilirmisinz ?

ilker1941

Üye
arkadaşlar selam aranızda yeniyim bende baya uğraştım programda sorun yok ama eksik indirdiğiniz bu program yanında birde (ppjoysetup 8.0.4.5 ) indirip kurmanız gerekiyor sanal joyistick için driver bu ondan sonra ilk programla telefonumuzun versiyonunu seçerek default ayarları yüklüyoruz sonra open yapıp telefonumuzdan python u açıp options tan bluetooth a girip tanıtmamız (eşlememiz ) gerek muhabbeti anladım ama bu program com port u yanlış görüyor çalıştıramadım...

cartoonpier

Üye
teşkr

Cesur_Cengiz

Üye
yaa bn herşeyi anladmda telefona ne yükleyecem onu bilmyorm telefn 5800 lütfen yardm edn şimdiden teşkkürler

coldman41

coldman41

Üye
Teşekkürler.:pro:

taktis

Üye
arkadaşlar oluyo ben andorid telefonalr yaptım fakat tek sıkıntı araba oyunlarında sağ sol gibi ayarları tam yapamadım o sıkıntı bunu yapn varsa cevap yazabilirmi tesekkürler oyunda sola çeviriyorm ileri gidiyo felan araba

turkmen619

Üye
telefona kuracak bir sis yok siz nasıl iş yapıyonuz ya allahım

deathclock1

deathclock1

Üye
teşekkürler

telekomcu44

Üye
Ben bu konuyu tekrar hortlatmak istiyorum.Öncelikle bu proyu kuran kurmayan herkes teşekkür etmiş.Tamam teşekkür edin ama kurdum yada kuramadım olmadı veya olduysa nasıl yapıldığını tarif edin.sorunları olanlar yazsın.Konuyu ekleyen arkadaş bunları takip etsin.Ben yapamadım mesela.Benim sorunum telefonda pytonu açıp bilgisayar ile telefonu eşleştimek isediğimde no ****** port diye bir hata veriyor telefonum.Bu konuda yardıma ihtiyacım var.Hem konuda birkaç program eksik verilmiş ekleyenin dikkatine.

Üst Alt