WeeWheel kurulumu :))) (( telefonu joystick gibi kullanmayı sağlar))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
WeeWheel kurulumu :))) (( telefonu joystick gibi kullanmayı sağlar))
WeeWheel telefon hareketli sizin sadece bir tarafından oyunlar oynamak kullanan uygulama olabilir, böylece fare ve / veya keyboadr sinyalleri, PC joystick inşa dönüştürür ve telefondaki ivme ölçer ile de telefonu joystick olarak kullanılmasını sağlar....
Bu programın özellikleri şöyle:
-Acceleromenter sayesinde bluetooth aracılığı ile telefonunuzu joystick olarak kullana bilme
-Emülasyonu butonu aracılığıyla Telefonun tuş takımını joystick gibi 8 tuşa kadar çıkartabilirsiniz
- bunun için python un son sürümü lazımdır ama 5800 da bug oluşuyor şayen bende 1 kere çalıştı bidaha çalışmadı
-ama son sürümünde bug giderildi diyolar bluetooth umun diriverini bulamadığım için yapmak fırsatım olmadı :)
--http://www.weewheel.com/download bu siteden weewhel indirebilirsiniz x86 yadax64 işlemciniz hangisini kurarsa xD
image hacke resim yükleyemediqim için kusruma bakmayın şimdi nasıl yapıcaz heyecanla beklenen nokta :D
1. aşama sitesine giriyorsunuz
2.aşama Aşağıda gösterilen linke tıklayın derken nedemek istiyom şöyle bir yazı görürseniz (view all project files) eğer sizde bnim gibi çevirici kullanıyorsanız sitede şöyle türkçe olarak (tüm proje dosyaları görüntüle) gibi bir yazı çıkacak
3.aşama oraya tıklayıp oradan PythonForS60_2.0.0.tar.gz böyle birşey var bunu indireceksiniz
4. aşama dediğim gibi image hacke resim yükleyemediğim için bu linkten resimli anlatımı bu eski sürümü anlatıyor ama siz aynısını yeni sürüm için yapacaksınız linkimiz bu :

buda sitesinden çook kısa bir anlatım bn bile anlamdımxD
Yükleme Python:
- Gidin https: / / garage.maemo.org/projects/pys60 /
- Download, transfer ve yüklemek için Python sürümü
Yükleme PPJoy:
- Özü ) için bilgisayar ve koşmak setup.exe (x86
- Run (x64)
- Denetim Masası gidin -> Paralel Port Joystick simgesi
- Ekle tıklayın ... applet PPJoy düğmesini
- Menü açılır tıklayın Paralel Port ve Port seçmek Sanal
- Ekle tıklayın
- Şimdi Joystick seçmek yeni oluşturulan sanal
- Harita üzerine tıklayın
- Sonraki tıklayın
- Şapka seçin 2 eksen, 8 düğme, 0 POV
- Gelecek zaman 3 tıklayın
- Finish tıklayın
- Bitti tıklayın
- WeeWheel yükleyin
anlayanın elini öpün XD
okadar araştırma yaptım bir teşşekkür butonunda basılmasını hakketmişimdir heralde (ha bu arada burdaki yazılar ingilizce google transşateden çevirerek yapınız derim yoksa kafa çok karışıyor :aha::aha::aha: )

--------------- Ekleme ---------------

bu da klasik video xD

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601, İz[Mir]Kan, stoch94 ve 1 kişi daha

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
Teşekkürler, denemek lazım.

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
hani ben bir önceki sürümü bole kurmuştum

knky bide teşşekürler butonuna basaydın iyidi yaw :D

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
Unutmuşum pardon :)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
eyw saoalsın :D

yaw okadr istek geldi nasıl yaptın bide bu olayı resim li yapamadık ama yazıle anltım siteden yardımlı anlatım flen derken konuya adam akıllı kimse bakmamışş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt