arkadaşlar programı denedim arayüz whatsapp tan güzel ses kaydedip gönderiyor reklamdaki gibi Yazma olayı ilkel olmuş biraz yazacağın zaman siyah bi ekran çıkıyor onun üzerine yazıyosun o kötü olmuş bi de türkçe dil yok ama sevdim bunu viber a bin basar viber için sesli görüşme beklemeyin bunu kullanın whatsapp alternatifi olarak...
arkadaşlar ben şu QR kodunu bi yapamadım. Giriyorum üstten Web cnat ten yeni bir QR kodu oluşturmaya ordan resmi seçiyorum daha sonra QQ id belirliyorum şifre belirliyorum sonra güvenlik sorgusu geliyor onu yazıyorum ama server busy.try again geilyor tekrar deniyorum yine aynı. neden oluyor bu biln var mı?
arkadaşlar programı denedim arayüz whatsapp tan güzel ses kaydedip gönderiyor reklamdaki gibi Yazma olayı ilkel olmuş biraz yazacağın zaman siyah bi ekran çıkıyor onun üzerine yazıyosun o kötü olmuş bi de türkçe dil yok ama sevdim bunu viber a bin basar viber için sesli görüşme beklemeyin bunu kullanın whatsapp alternatifi olarak...
konuyu ben açtm ama gecen yukledm varmş belle için magazada pro çok guzel sesli mesaj ozelliği falan.symbian ustalarımz turkçe yapsa pro tadından yenmez