crazypaker
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş bu sorun değil eğer o kişiler yerini belirt mediyse çok yakın gösterir ve genelde asyalılar var
Bendede aynısı oluyor bu sorun değil
Arkadaşlar wechat kafayı yedi salla özelliğinde sürekli çinliler çıkıyor bana olan uzaklığıda 5-6 km olarak gõsteriyor denemek için farklı bir yeni hesap açtım ilk 4-5 sallamam türk geldi sonra yine hep çin beni çinde gibi görüyor program tüm konum bulma hizmetleri açık programdada bölgemi türkiye olarak seçtim hala sorun aynı tokio dan biri çıkıyor bana uzaklığı 12 km diyor telefonum Htc Explorer (Pico) önerilerinizi bekliyorum
Whatsapp zaten yüklü arkadaşlar ama wechatte salla ve etrafmdakileri bul özelliği var ama hala japonlar geliyor bir fikir bekliyorum ;(
Arkadaşlar sorunu çözmüş bulunmaktayım aslında cevap baya basitmiş wechat'de bölgeyi Türkiye olarak seçtikten sonra telefonun Ayarlar,Konum bölümüne girip Wifi ve ağ ile konum belile kapalı olucak aynı şekilde Gps ile ve pusula da kapalı olucak yani telefonun yön bulma özelliklerini kapatıyoruz böylece hiç yabancı gelmiyor wechat'de seçtiğimiz bölgeye göre kişiler geliyor saatlerce uğraşıp çözmeyi başardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?