Todoist yapay zeka destekli Akıllı Takvim özelliğini sundu

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Todoist yapay zeka destekli Akıllı Takvim özelliğini sundu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Todoist Akıllı Takvim adını verdiği yeni özelliğini duyurdu. Yapay zeka destekli bu yeni özellik, kullanıcılara yapacakları işler için daha iyi bir takvim oluşturmakta yardımcı olmayı amaçlıyor. Böylelikle görevlerin tamamlanma oranının da yükselmesi hedefleniyor. Şirketten yapılan açıklamada, uygulamayı kullananların yüzde 70’inin tarihi geçmiş görevleri olduğunu belirtildi. Yeni sistem sayesinde tarihi geçmiş görevler için servis tarafından yeni bir takvim hazırlanacak.



Akıllı Takvim özelliği, kullanıcıların takvimini daha iyi programlamak adına kullanıcılara dair şeyler öğreniyor. Böylelikle görevlerin günler ve haftalara dağıtılması kolaylaşıyor. Uygulama, bundan böyle kullanıcıların alışkanlıkları doğrultusunda programları şekillendirecek. Yapay zeka, kullanıcılardan toplanan anonim veriler doğrultusunda görevlerin aciliyeti konusunda karar verebilecek.

Servise bir iş eklendiğinde Akıllı Takvim, görevin ne zaman tamamlanması gerektiğini anlayacak. Hangi görevin hafta içi, hangi görevin hafta sonu tamamlanacağı otomatik olarak belirlenecek. Takvim, kullanıcıların iş yükünün fazla olması durumunda dolu olan günlere yeni görevler eklemeyecek.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız



Todoist Akıllı Takvim hedefler doğrultusunda bitiş tarihleri önerecek

Akıllı Takvim özelliği, kullanıcılara hedefleri doğrultusunda proje bitiş tarihleri önerecek. Todoist kullanıcıları, kendilerine uymayan Akıllı Takvim önerileri üzerinde düzenleme yapabilecek. Yapay zeka tabanlı pek çok özellik gibi, Akıllı Takvim de kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda gelişecek.



Nasıl çalışır
İdeal bitiş tarihleri bulmak, Akıllı Zamanlama dikkate alır:

  • Sizin alışkanlıkları Genellikle yakalamak e-postaları Pazartesi sabah? Cumartesi okuma günün mü? Akıllı Zamanlama alışkanlıklarını öğrenmek ve buna uygun tarihleri önerir.
  • Görev aciliyet Tabanlı anonim veri karşısında tüm Todoist kullanıcılar, Akıllı Zamanlama tahminleri istisnai verilen herhangi bir görev.
  • İş günleri vs hafta sonları – Akıllı Zamanlama öğrenir hangi tür görevleri olabilir bitti, hafta sonları, ve gerektiği zaman yapılacak sırasında hafta (örneğin, “Son Taslak” veya “Onay e-posta”).
  • Yaklaşan görevler – tam yük için yarın, ama bir açık Cuma? Akıllı Zamanlama buna göre önümüzdeki 7 gün boyunca görev yükünü dengelemek için çalışacağız.
  • Günlük ve haftalık gol – Todoist sağlar ayarlamak ve izlemek için gol sayısı görevleri isterseniz, tam her gün ve hafta. Akıllı Zamanlama belirli hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için son tarihler tavsiye eder.
  • Ve daha fazlası...



Her zaman kabul etmek, düzenlemek veya Akıllı programı önerilerini reddetme seçeneğiniz vardır. “Zamanla öğrenir”, Akıllı programı tarih tahminler daha Todoist kullanmak daha doğru olacak tüm AI gibi güçlü özellikleri.

Denemek için heyecanlı mısın?
İlk olarak, tüm cihazlarda Todoist en son sürümüne yükseltme emin olun. Tüm Todoist uygulamalar 3 yoldan biriyle mümkün erişim Akıllı programı olacak:

1) Erteleme gecikmiş görevleri – Bugün ya da 7 Gün görünümü tıklatın veya dokunun yeniden randevu Gecikmiş. Tek bir tıklamayla, Akıllı Zamanlama gecikmiş görevleri için yeni bitiş tarihleri önerecektir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2) Ekleme veya ertelenmesi bir tek görev – açtığınızda zamanlama takvimi web veya tokatlamak için bir görev zamanlamak mobil, hızlı zamanlama seçenekleri olacak şimdi vardır bir tavsiye, son tarih Akıllı Zamanlama.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


3) Erteleme çoklu görevler – Zaman seçin birden fazla görevi aynı zamanda da, seni şimdi seçeneği için yeniden planlayın ve tüm bunları kullanarak Akıllı programı önerdiği tarihler.



Tamamen özel ve güvenli
Günümüz teknolojisinde insanlarla şirketler – biz de veri kullanımı hakkında haklı olarak endişe duyduğunu biliyoruz. Tam olarak Akıllı programı nasıl çalıştığı hakkında açık ve şeffaf olmasını istiyoruz:

Tüm kişisel verileri (örneğin, kelime “e-posta” içeren genellikle görevleri tamamlamak) otomatik olarak Akıllı Zamanlama algoritması tarafından işlenir. Hiç Todoist dışında herhangi bir hizmet tarafından erişilen ve asla bizim ekip üyeleri tarafından görüldüğü anlamına gelir. Hala tamamen sizin tamamen özel.

Tüm son kullanıcı verileri (örneğin) tarih tahminleri bildiren, görevleri çeşitleri genellikle insanların acil olarak işaretle ne toplu ve anonim. Ekip üyelerinin hiçbiri kişisel bilgileri görmek ve asla izniniz olmadan yetkisiz üçüncü taraflarla bilgilerinizi paylaşıyoruz.

Bunu updated bizim tüm bu Bilgi tamamen temizleyin. Todoist kişisel verileri tutmak güvende hissetmeniz bizim için çok önemli. Eğer herhangi bir sorunuz hakkında nasıl işlemek ve korumak senin veri, lütfen uzanmak at .

Yapılacaklar listesi her zaman, kullanıcı, organize onları güncel tutmak için kullanan pasif araçlar olmuştur. Yapılacaklar listesi çok daha fazla potansiyeli aktif olarak programınıza yönetmek ve hayatınızı düzenlemenize yardımcı olan bir kişisel asistan olması olduğunu düşünüyoruz.

Gelecekte, sürekli sizin için Todoist daha akıllı yapmak için yeni olanaklar keşfetmek olacağız. Akıllı Zamanlama bu ilk sürümü sadece bir başlangıç. Kendiniz deneyin ve deneyiminizi aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize bildirin.

Yapılacaklar listesinde en iyi görev yönetimi uygulaması ve çevrimiçi işlerinizi düzenlemek ister misiniz? Todoist 10+ platformlarda size yardımcı olabilir. veya .


Link:



 

Ekli dosyalar

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Teşekkürler


#
 

Benzer Konular

gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
474
gonyalı
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
379
Eren Değerli
Baydırman
Cevap
1
Görüntüleme
389
Mesut Aktaş
Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
437
Kaworu Nagisa


Üst Alt