WebOS yeniden mi doğuyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

ne yazık ki senin düşüncenle benimki her zaman aynı olmayabilir.

Kimse aynı olacak diye birşey demedi ayrıca zihniyet farklılıklarının olması çok normal

Ve polemik yapmanın gereği yok.

pRime.

pRime.

Üye

Ben bu ibare ile MeeGo'dan ilk önce desteğin kesilip daha sonra Jolla'nın kurulmasını, webOS'ta da böyle bir durumun oluştuğunu kastettim.
Şimdi daha anlaşılır olmuştur sanırım.
ama şöyle bir şey var. webos'la şu anda tam olarak bir şirket uğraşmıyor bu daha çok bireysel uğraş ancak jolla'nın arkasında 10'a yakın dev şirket var. ayrıca haber şimdi gördüğüm kadarıyla daha detaylı olmuş. biraz önce kimden bahsedildiği anlaşılmıyordu. şimdi olmuş.
şimdi bir teşekkürü hak eder.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ama şöyle bir şey var. webos'la şu anda tam olarak bir şirket uğraşmıyor bu daha çok bireysel uğraş ancak jolla'nın arkasında 10'a yakın dev şirket var. ayrıca haber şimdi gördüğüm kadarıyla daha detaylı olmuş. biraz önce kimden bahsedildiği anlaşılmıyordu. şimdi olmuş.
şimdi bir teşekkürü hak eder.
Ben zaten Jolla'yı küçümsemeye dair bir söylemde bulunmadım. Siz bu şekilde algıladınız bence o sırada.
Konuya görseller ekledim sadece, metinlerde bir değişiklik yok. Görmüş olacağınız gibi alıntı yaptığınız metinle konuda bulunan metin aynı.

Rica ederim ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...