Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu ibare ile MeeGo'dan ilk önce desteğin kesilip daha sonra Jolla'nın kurulmasını, webOS'ta da böyle bir durumun oluştuğunu kastettim.
Şimdi daha anlaşılır olmuştur sanırım.
ama şöyle bir şey var. webos'la şu anda tam olarak bir şirket uğraşmıyor bu daha çok bireysel uğraş ancak jolla'nın arkasında 10'a yakın dev şirket var. ayrıca haber şimdi gördüğüm kadarıyla daha detaylı olmuş. biraz önce kimden bahsedildiği anlaşılmıyordu. şimdi olmuş.
şimdi bir teşekkürü hak eder.
ama şöyle bir şey var. webos'la şu anda tam olarak bir şirket uğraşmıyor bu daha çok bireysel uğraş ancak jolla'nın arkasında 10'a yakın dev şirket var. ayrıca haber şimdi gördüğüm kadarıyla daha detaylı olmuş. biraz önce kimden bahsedildiği anlaşılmıyordu. şimdi olmuş.
şimdi bir teşekkürü hak eder.
Ben zaten Jolla'yı küçümsemeye dair bir söylemde bulunmadım. Siz bu şekilde algıladınız bence o sırada.
Konuya görseller ekledim sadece, metinlerde bir değişiklik yok. Görmüş olacağınız gibi alıntı yaptığınız metinle konuda bulunan metin aynı.