Webmaster Forumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkmaxi

Üye
    Konu Sahibi
Webmaster Forumu
Turkmaxi.org Webmaster Forumu ve Webmaster Sitesi
Türkiye, yakın zamana değin internetin kullanılmaya başlandığı doksanlı yıllardan itibaren çevrimiçi hizmetler sahasına gereken önemi verememiş ve dünya teknolojisini hep geriden takip etmiştir. Ancak son birkaç senede bu durum değişmeye başlamış ve ülkemizdeki web teknolojileri değişime uğramıştır. Dünya standartlarını yakalayan Türk webmasterlar birçok orijinal fikir ile dünya literatürüne girmeyi başarmış aynı zamanda önemli fikirlerini projelendirerek hayata geçirmişlerdir. Fakat bu noktada, işin en başından beri var olan bilgi paylaşım eksikliği Türk webmasterların yakındığı temel noktalardan olmuştur.
Bilgi teknolojilerinde internetin önemi, hiç kimsenin yadsıyamayacağı bir gerçektir. Bu ortamdaki bilginin ve tecrübenin aktarılması ise, bir o kadar önemlidir.Turkmaxi de, internetteki webmaster paylaşım sitesi boşluğundaki büyük eksikliği gidererek, paylaşımın maximum adresi sloganı ile yayın hayatına başlamıştır. Bu süreçte internet sitemiz, webmasterların sıklıkla kullanmaya ihtiyaç duydukları site analiz, eo analiz, sıra bulucu ve whois sorgulamagibi araçları ücretsiz bir şekilde hizmete sokmuştur. Aynı zamanda bilgi paylaşımının maximum düzeyde olması için webmaster forumu ile de sitesini desteklemiş ve Türk kullanıcılarının akıllarındaki her türlü soruya ve soruna cevap niteliğindeki bu sistemi kurmuştur.
SEO sisteminin nasıl çalıştığı, güncel internet haberleri, yeni kurulacak siteler hakkında beyin fırtınası, oyun scriptleri gibi webmasterların sıklıkla ihtiyaç duydukları hemen tüm konuda bilgilerin bulunduğu web sitemize üye olabilir ve eklenen her yeni içerikten ilk olarak haberdar olabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra freelancer çalışan webmasterlar için ticaret bölümünün de aktif olduğu internet sitemizde aklınızda bulunan tüm web sorunlarına cevap bulabilirsiniz. Maximum webmaster forumu ve webmaster sitesi adresi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.



Ayrıca mod ve yönetici alımlarımız vardır
 
cihanata_1

cihanata_1

Üye
başka forum sitelerinin tanıtımını yapmak ve üye ve yönertici toplamak forum kurallarımıza aykırıdır:locked2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt