Web tarayıcı kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
Web tarayıcı kapanıyor
Arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım fakat bır sorunum var tarayıcıda bir arama yaparken örneğin facebookta birini aradıgınızda yada googleda bişey ararken direkmen önceden yazma şeysı cıkıyor ve tarayıcı kapanıyor ramden demeyın ramle alakası yok kaç kerede format attım düzelmedi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
opera da aynı şey oluyo mu. Çünkü benimde kendi tarayıcısı kapanıyodu şimdi opera kullanıyorum bi sorun yok.

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
operada yok aslında opera daha iyi fakat facebook resim ve ram sorunu yüzünden kullanmıyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ram blow programı ile ara ara ram temizliği yapın olmadı başka bir browser ile yolunuza devam edin. (uc browser tavsiye ederim)

AHKE

AHKE

Üye
c deki cache klasorunu bosalt

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Bolt browser da buna benzer şekilde oldu programı kurun arama yapın kapanmıyor ama arama sonuçları çıkmıyor o program artık yok edildi silindi piyasadan :) diğerleri bende olan opera uc web onlar maşallah jet gibi devam senin telefon da virüs olabilir iş yerindeki arkadaşın telefonu virüs torbasıydı program takılıyo kasıyo üstelik kapanıyordu format attı hiç birşey olmadı garantiye gönderdi :)

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
ram blow kullanıyorum . Diğer browserleri da denedim ama bana gore değil cacheyide boşalttım bakalım düzelicekmi .teşekkürler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
opera mini kullan

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Uc browser tavsiye ederim