Web Cam Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Timothy

Üye
    Konu Sahibi
Web Cam Sorunu
Arkadaşlar birkaç gun oncesine kadar sorunsuz kullandığım webcamım şimdi msn de kullanmaya kalktığımda şu hatayı veriyor

Kameranız Bilgisayar takılı olmadığından veya şu anda kamerayı goruntulu konuşmada ya da başka bir programda kullanmakta olduğunuzdan kamera ayarlarınızı değiştiremezsiniz

driverlerini kaldırıp tekrar yukledim sorun duzelmedi daha once basına böyle birşey gelen arkadaş varsa yardımcı olabilirler mi? Şİmdiden teşekkürler...

RockFord Fosgate

Üye
usb de sorun olabılır taktıgın usb yı deıstır!1 yada kendı programı acıktır ona bı bak derım!!

Timothy

Üye
    Konu Sahibi
usblerde sorun yok kameranın kendi programı da kapalı yada kamerayı kullanan birşey de gözükmuyor ama kullanımda yada takılı diyor.Usb kablosunu çektiğimde farklı bi yazı çıkıyor yani kamera duzgun yuklu ama benden habersiz birşey kullanıyor galiba

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
kamerayı sadece msn de açamıyorsan;msnde araçlardan kamera kurulumu yap yine olmazsa kardeşim masaüstündeki bilgisayarım da sağ yap özelliklerde donanım aygıt yöneticisine gir sarı renkde ünlem işareti varsa yüklemede sorun vardır bunlardanda olmazsa yaz yardımcı olalım

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bilgisayarı başlat/ yardım destekden/ sistem geri yükleme ile geri alabilirsin çok önemli birsey varsa bugunlerde yüklediğin cd ye kopyala ok

gknky

gknky

Üye
pencereyi kapat ve araçlardan webcam ayarlarına gel yap sora aç

jago21

jago21

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var deiklerinizi yaptım ama yine olmadı

ForTuNe16

Üye

Buyrun Arkadaşlar Msn 9.0 Msn Web Cam sorunun Resimli Bir Şekilde Çözümü

makarna

Üye

redroseee

redroseee

Üye
banada bı yardımcı olun lutfen benım hem kendım hemde karsı taraf davet yollandıgında msn donuyo hatta pcde agırlasıyo :(

franklinda

franklinda

Üye
msn kaldır yenideen kur tamamdır

redroseee

redroseee

Üye
arkadaşım cok denedım en az 8 defa regitdende yaptım olmuyo camıda kaldırdım yukledım olmuyo

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım denedım onu en az8 defa ama olmuyo regıttıde yaptım yok hem camıda yukledım kaldırdım gene aynı

franklinda

franklinda

Üye
o zaman hemen webcam kullanabilen tüm programları kaldır. Arkasından driver değiştir ve sitesinden en yeni sürümünü indirip kur ve başlat msn ye gir ve ayarlardan doğru aygıtın seçili olduğunu denetle. Yeni eklediğin bir aygıt kendini gösterip webcam yerine tanımlanıyor olabilir webcam ayarını doğru yapınca bazıları önden dönmeli ayarı var görüntü varsa tamam yoksa ayarla gelir. Ama büyük ihtimalen çözülecektir sorununuz. Diğer programlar kapatılıp kaldırılmalı çünkü her hangi bir program başlangıçta otomatik boot olupta webcam aygıtınızı kullanmaya başlıyor olabilir. Bu nedenle webcam kullanma özelliği olan her programı kaldır ve öyle dene. O şekildede düzelebilir. Birde sadece driverini kur ve ek yazılımlarını falan kurma bakalım ne olacak. Yada burayı incele.

http://www.maxicep.com/yararli-bilg...uclari-arsivi-surekli-yenilenecek-278360.html
Göz at faydası olacaktır.

aykut.2507

Üye
ya arkadslar ben goruntulu aram yaptıgımda karsi tarf gorebılıo ama ben kendmı gormıorum wep cam ustunde x işarti war lutfen yardımcı olu???

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ya arkadslar ben goruntulu aram yaptıgımda karsi tarf gorebılıo ama ben kendmı gormıorum wep cam ustunde x işarti war lutfen yardımcı olu???
görüntü ve ses kurulumunu tekrar yapılandır. msn den

Kamera ile ilgili sorunlarınızda, usb girişini değiştirin, driverin kameraya ait olduğundan emin olun, görüntü ve ses kurulumunun eksizsiz olduğunu kontrol edin. Çoğu sorun bunlardan kaynaklıdır

**reisbey**

**reisbey**

Üye
Allah razı çok teşekkür ederim ;)

immortal_korku

Üye
dente dt-358 kameram var ama windows 7 ultimate de çalıştırmıyor acaba driver ı felan varmı çok acil yardım edebilir misiniz ??

_N_A_Z_

_N_A_Z_

Üye
arkadaşlar dün msn 2009 yükledim . sadece görüntülü arama yapıyor wep kameramı göster simgesi yok karşı tarafta tek başına açamıyor bir çok şeyi denedim ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim( çok acil)

yardımcı olun lütfen bekliyorum ........

d3mlik

Üye
eger hala sorunun devam edıosa msn 8.1 ındır kur msn acmaya caıs yenı surumu cıktı dıyecek okey de yenı surumunu otomatık olarak kursun aynı sorun bendede vardı ben sıyırdım sen sıyırma bır haftada omrum gıttı o sekılde yaparak sorunu copzdum

_enqin_

_enqin_

Üye
format at en kolayı :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt