Web Browser yazı stili bozukluğu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yolcuuu

Üye
    Konu Sahibi
Web Browser yazı stili bozukluğu
OS9.2 s60r3 e51 telefonum var.

geçenlerde bir çok proğram teme falan yükledim.

proğramlar çalışıyor fakat telefonun kendi web browserına girdiğimde birden karşımda yazı stilinin değiştiğini gördüm.tüm geçmişi sildim yüklediğim proğramlardan ve temalardan şüphelendiklerimi sildim ne yaptımsa ayarlar falan düzeltemedim.

yani telefonda sıkıntı yok ama WEB karakterleri ğ,ö falan görmüyor. virüs olma ihtimali olacağını sanmıyorum.

telefona format atmak kesinlikle istemiyorum çok şey yüklü tüm ayarlarım gider.

acaba nasıl düzeltirim web browserı. yani web i kaldırığ tekrar yükleme imkanımız yok sanırım.

yardımcı olursanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Ya inanmiyorum bir kişi bile bir çözüm yazmamis.yani o kadar problemin içinde en çözümsüz olanı bu mu.bakın telefonun kendi web browserı türkçe karakter göstermiyor tuhaf tuhaf şekiller çıkıyor.format atmadan çözememmi acaba yokmu bir yardım edecek A.R. Için

yolcuuu

Üye
    Konu Sahibi
Help help

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tarayıcının Dil veya karakter ayarına bakın, varsa eğer.

POWER

POWER

Üye
Opera web browserini kullanın olmazsa.Opera hem hızlı hem güvenilir... :)

yolcuuu

Üye
    Konu Sahibi
Ya zaten önceleri e50 vardı onun symbian sistemi 9.1 s60 r3 olduğu için opera çalışıyor taş gibi kullanıyor hatta hastası idim.
Ama e51 kullanıyorum şimdi ve symbian sistemi 9.2 s60r3 o yüzden çalıştırıyor fakat kullanamıyorsun tuş takımı yön tuşları falan tanımıyor opera web browser.onun için java olanı mini opera kullanıyorum.
Telefonun kendi web browserına gelince ben açıkçası beğeniyorum baya yine.daha hızlı gibi.ve rapid gibi sitelerdeki geri sayım falan gösteriyor tek kötü yani sadece telefonun desteklediği dosyaları indirmesi.neyse ayarlarından dil seçenekleri yazı stiline etki ediyor ama %100 çözüm sağlamıyor.çünkü yine ğ Î ç gibi karakterleri göstermiyor.nasıl duzeltirim bilmiyorum olmazsa uyumlu adam gibi bir web browser bulalım dedik onuda bulamadım vesselam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt