zokyanus
Üye
Türkiye haritası lazım.
Bir de fixme yazıyo çoğu yerde o ne demek ?
ben we travel ve ısparta haritasını indirdim
önce ısparta dosyasını we travel içindeki maps dosyasının içine attım ondan sonra telefona attım ama hafıza kartım yok bu arada diğer dosyalarıma attım tel. hafızasındaki
önce programı kurdum sonra oyunlardan girdim tekrar root bulunamadı dedi sizdeki gibi çıkmadı dosyalar nerde yanlış yaptım acaba?
*Ben harita hazırlamıyorum.Bunun iki sebebi var :aydın haritası lazım
Programın menüsünü ayarlayabileceğini söylemiştin aynı şeyi karakter desteğinde yapamaz mısın bu arada harita yapımı konusunda da çalısmalar olmalı diye düsünüyorum güzel bi türkiye haritası yapılamaz mı haritayı nasil yapabiliriz acaba ?
*Henüz vakit darlığından bahsettiğim çalışmaya başlayamadım.Çözüme kavuşturmak için uğraşacağım üç konu var:
a. Sesli navigasyon sorunu,
b.Özelleştirilmiş menü yapısı ve içeriği,
c.Türkçe karakter sorunu.
İnşallah bu konularda olumlu sonuçlara ulaşabilirim.
c.Türkçe karakter sorunu.
Buyrun türkçe karakter destekli dil dosyası;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(Dil dosyasının karakter setini değiştirdim..)
İndirdiğiniz dil dosyasını We Travel/Config klasörünün içine atın.
arkadaslar eger telefonunuz monte fılan dıılse bu konudakılerı uygulayın ama eger monteyse hıc bunlarla ugrasmayın S5620MFJF1 yazılımı edinin route 66 navigasyonuna kavusun ben mfjf1 ve route 66 dan habersızken bunlarla ugrastım yaptım cok kalıtesız ve yavastı nerdeyse hıc bı ıse yaramıyodu route 66 cok kalıtelı normal olarak gps uzerınden yerınızı fln buluo oflıne olarak kullanabılıosunuz ama yıllık 40 euro karsılıgında aldıgınız bı makbuz kodu ıle sesli olarak cok kalıtelı bı sekılde navıgasyon yapabılırsınız kesınlıkle tavsıye ederım ama emege saygı duyuyorum arkadas ugrasmıs .
Sizin benim yazdıklarımdan alıntı yaptığınız kısım tamamen N£RoN adlı üyemize itafen yazılmış olup ne hırsızlıkla nede benzeri birşeyle ilgilidir.Ben kendisine teşekkürde ettim.Fakat bahsettiğim Türkçe karakter sorununun menüdeki değilde haritanın kendisindeki olduğunu belirttim.Alıntı: N£RoN göndermiş. >
Kardes lang_tr configde zaten vardı ben onu sildim ve senin düzenlemis oldugun lang_tr yi attim icine ama sorun devam ediyo malesef sende işe yaradi iSe detayli bi anlatim yapabilir misin bi de programda bazi menulere girince geri gelinmiyo ornegin sokak aradiginda geri gelemiyoruz menusunu bastan yapmayi dusunuyo olmanin sebebi bu hatalari duzelte bilmek icin mi?
arkadaş önce verdiginiz öneri ve bilgiler için teşekkür ederim yanlız benim telde NO root found Scannes 1 diyor ve drectories,found 0 deyip kalıyor başka bir dosya adresi gelmiyor
sabebi sizce nedir birde benim telde attıgım bütün dosyalar blutoh simessi ile görünüyor sebebini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
usb kablosu ile attım yıgın depolama seçtim telden diger dosyalara attım hafıza kartına.sonra teli daoyalarıma girip baktıgımda blutoh simgesi adı alında açılıyor.gizli menüde ayar falan yapılıyormu ben hiç bir ayar yapmadan tele attım.teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
sonra direk hafıza kartını çıkarıp kart okuyucudan proyu yükledim yine aynı sorunla karşılaştım.teşekkürler.
Kardeş birşey sormuştumama sanırım arada kaynadı programda bazı yerlere giriş yapınca tekrar geri gelinmiyor siz menüsünü baştan yapmayı planladığınızı söylemiştiniz bu hataları düzeltnek amaçlı mı bu plan bi de söylediğiniz gibi haritalarda tr destek yok bu yüzden tam okunmuyor buna hep beraber bir çare bulalım ve şu montemizle artık adam akıllı navigasyon yapalımprogramda bazi menulere girince geri gelinmiyo ornegin sokak aradiginda geri gelemiyoruz menusunu bastan yapmayi dusunuyo olmanin sebebi bu hatalari duzelte bilmek icin mi?
--------------- Ekleme ---------------
Bi de bu verileri indirme işi var yha o telefonun uyduları daha erken bulması için mi? yoksa indirmezsek bulmuyo mu?
*Bu maddelerle ilgili çalışıyorum.Tabi ki zamanım olduğu müddetçe.
a. Sesli navigasyon sorunu,
b.Özelleştirilmiş menü yapısı ve içeriği,
c.Türkçe karakter sorunu.(c1-Menü / c2-Harita)
<<<< İlerleme Durumu >>>>
a. İnceleme Süreci Devam Ediyor.
b. Yakın Zamanda Sunumu Yapılacak.
c. c1 ile ilgili sorun çözüldü.Yeni menü dosyası sunulurken o da güncellenecek.
Oluşturulan CharMAP dosyası ile çözüm elde edilemedi.c2 ile ilgili sorunun haritanın kendisinden kaynaklandığı ortaya çıktı.Harita oluşturma süreci ile ilgili araştırma başlatıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?