Öneri WCDMA/GSM SORUNU. Arkadaşlar yardım lutfen.

Sponsorlu Bağlantılar

karatay2007

Üye
    Konu Sahibi
WCDMA/GSM SORUNU. Arkadaşlar yardım lutfen.
Arkadaşlar Telefonm Galaxy S4 AYARLAR/Diğer Ağlar/Mobil Ağlar menusunde Sebeke Modu var. 3 bant seciminden WCDMA/GSM secenegini sectigim zaman 3g oluyor diye biliyorum. Fakat ekran kararip tekrar actigimda sebeke gidiyor. Yanlizca GSM secenegini sectigimde sebeke sorunu olmuyor, ama bu kez de "E" cekiyor. Bunun sebebi nedir, Nasil duzelir bilen var mı?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
HSPDA özelliğini kapatıyorsun ondan oluyor

karatay2007

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yani? Kardesm olaya biraz yabanciyim acar misin?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
HSPDA androidin mobil veriyi daha hızlı kullanmak için kullandığı bir sistem 'H' harfiyle gösterilir sen sadece GSM dediğin zaman bu sistemi devre dışı bırakıyor

karatay2007

Üye
    Konu Sahibi
Evet onu biliyorum. Fakat diger 2 secenegi sectigim zaman ekran kararip tekrar actigimda sebeke gidiyor.

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Malesef bu konu hakkında bir bilgim yok

karatay2007

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika ayarina da cevirdim ama oluru yok valla. Tesekkur ettim Kardesm.

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Biraz saçma olabilir ama hattınız eskimi yani aria veya aycell'mi çünkü önceden bende böyle bir sorun yaşıyordum hattım aycell'di sonradan yeniledim hattımı sıkıntı geçmişti

karatay2007

Üye
    Konu Sahibi
Yok Kardesm avea yeni hat

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
peki kardeşim yardımcı olamadığım için özür dilerim hayırlı geceler

karatay2007

Üye
    Konu Sahibi
Olur mu kardesim. Cevap vermen bile bi incelik. Ben tsk ederim. Belki bilen bi arkadas gelir.

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
kardeşim şebekenin sinyal kuvvetini yazabilir misin ?

karatay2007

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş YANLIZCA GSM olan secenegi sectigimde full cekiyor ama WCDMA / GSM secenegini secersem 2,3 Arkadaslar konu güncel yardımlarinizi bekliyorum...
Kardeş YANLIZCA GSM olan secenegi sectigimde fu ll cekiyor ama WCDMA / GSM secenegini secersem 2,3 veya en fazla 4 sinyal.Arkadaslar konu güncel yardımlarinizi bekliyorum

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
Kardeş YANLIZCA GSM olan secenegi sectigimde fu ll cekiyor ama WCDMA / GSM secenegini secersem 2,3 Arkadaslar konu güncel yardımlarinizi bekliyorum...
ayarlar> cihaz hakkında>durum sinyal kuvveti buraya bakıp yazar mısın

karatay2007

Üye
    Konu Sahibi
-85 dBm 14 asu yaziyor

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
çok düşük değil aslında. müşteri hizmetlerine mail atarsan detaylı bilgi alırsın kardeşim

mr.bell

Üye
Peki şebekeden 3G servisi aktif mi?

karatay2007

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sorun sanirim bu telefonun 3g degilde 4g tabanli olmasi. Turkiyede henuz Bununla ilgili bi alt yapi yok. Telefon yurtdisi girisliydi.