Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N9'a genel bakış ve incelemem.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]
Üye
Açıldıktan hemen sonra müdahale etme cihaza 2-3 dakika kendine gelsin sistemi kurarken.bende bazen hemen kurcalamaya başlayınca yakıtı biten arabalar gibi teklemeye başlıyor
MertcaN9
Üye
Konu Sahibi
[ENGİN];5572599' Alıntı:
Açıldıktan hemen sonra müdahale etme cihaza 2-3 dakika kendine gelsin sistemi kurarken.bende bazen hemen kurcalamaya başlayınca yakıtı biten arabalar gibi teklemeye başlıyor
he demek aynı sorunu yaşıyoruz iyi o zaman biran korktum bir de serdar abi kurcalamış olaiblirsin filan diyince iyice korktum evet krucaladım ama zarar verecek bir şey yaptığıma inanmıyorum sanırım dün de nazar boncuğu koyduğuna göre şarjı telefonun iyi durumda bataryada bir sorun yok şu anda çok mutlu oldum hatta bugün bir deney yaptım telefonu sabah 6 da açtım yine güç tasarufuna aldım şarzı fuldü bakalım ne olacak diye gün boyu web+müzik+uzun bir süre radyo dinledim ve kurcaladım telefonu tabi şu anda şarjım yüzde 56
Arkadaşım 808 ile n9 karşilaştırmak bilgisayar ile Profesyonel fotoğraf makinesini karşılaştırmak gibi bir şey daha iyi resim daha kolay sistem istiyorsan 808 daha normal resim daha iyi işletim sistemi istiyorsan n9 birebir
N9 MeeGo kullanıyor. Donanım olarak 808'e lafımız yok tabi ama sistem olarak öyle değil. Ayrıca kullanım amaçları tam olarak aynı değil bu cihazların. N9 multimedya amaçları için özellikle geliştirilmiş bir cihaz değil.
808 ne zaman çıktı allah aşkına kimse 808le karşılaştırmıyor ki 808 multimedia özellikli bir cihaz n9 farklı kulvarların cihazları bizde symbian kullandık amakıyaslama geregi duymadık.