wawede wifi bağlıykan diğer paket internet bağlantısını kesmenin bir yolu var mı acaba

Sponsorlu Bağlantılar

kirfanul

Üye
    Konu Sahibi
wawede wifi bağlıykan diğer paket internet bağlantısını kesmenin bir yolu var mı acaba
Ben wave aldıktan sonra avea nın aylık 100 mb lık paketine üye oldum. Telefonla wifiye bağlandım bir kaçgün benim paket program kullanımım 33 mb ken birden 183 mb çıkmış. Avea müşteri hizmetlerini aradım wifi bağlıyken bağlantının düştüğü hallerde 3g paketinden kullanmıştır dediler. şimdi wavede bu durumun bir çözümü varmıdır acaba wifiye bağlandığımda telefondaki internet erişimimi nasıl keserim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

silver021

silver021

Üye
arkadaşım bütün bağlantı ayarlarını silmen gerekir. aveanın bir daha internete bağlanmasını istemiyorsan bağlantılar bölümünde paket veriyide kapatarak yapabilirsin. az biraz kurcalayın şu cebi. halledersiniz eminim.

americanboy

americanboy

Üye
bağlantıları silmene gerek yok ayarlardan bağlantılardan paket veri kullanı kapat böylece sadece wifi le bağlanırsın wifi olmadan bağlanacağın zaman tekrar paket veriyi açarak kullanabilirsin

kirfanul

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımlarınız için

yusuf-35

yusuf-35

Üye
teşekkür ederim yardımlarınız için

sizin telefonunuzdamı hata var yoksa aveada ali cengiz ounumu var anlamadım.telefon wifi ile bağlıyken bağlantı koparsa bana kesinlikle paket veri kullanılsınnmı diye soruyor.biraz daha araştırmanı öneririm.iyi günler

haliloncu

Üye
ucak moduna al hatla alakan kalmasın wi fi den bağlan

baser444

Üye
kardeşim internet ayarlarına gir ve paket veriyi kapat sadece wifi den baglanır çünkü paket veriye ulaşamaz

kirfanul

Üye
    Konu Sahibi
paket b ağlantısını keserek denedim oldu üçak modunu da deneyeceğim teşekkürler

baser444

Üye
Önemli degil

m.uti

Üye
benim tel vifide iken pakette hiç geçmiyor vifi kesildiği zaman zaten ekranın sol üst köşesinde E veya 3g yazısı kıpkırmızı yanıp sönüyor fark etmemenin imkanı yok :hmmm

kirfanul

Üye
    Konu Sahibi
bende wifiye bağlandığın zaman eğer wifi bağlantısında kopma olursa 3 g den bağlanıyor eğer fark etmezsen kotayı aşıyorsun. ama burdaki arkadaşların dediklerini yaparak sorunumu çözdüm

Üst Alt