aybek1453
Üye
Wavenizle dizi,film,belgesel ve güncel tv programlarını ONLİNE seyredin ;)
Flaş sürümünün eskiliğinden ötürü çoğu siteden online film ve dizi izleyememek bazılarıız için büyük bir sorundur.Kendi adıma söyleyeyim bir çok siteyi denedim ve hepside flaş uyumsuzluğu uyarısı verdi ve seyredemedim.Telefonumuzun flaş sürümüne uygum ve içerisinde envaye çeşit film,dizi,belgesel ve güncel programlar olan bir siteden nasıl online bunları izleyebileceğinizi anlatacağım.
*Once tarayici ayarlarindan flasi yurut secenegini işaretleyşin.
*Sonra dizihd.com a girin.
*Herhangi bir dizi veya filmi acin.
*En ustte reklami gec yazisina tiklayin. (Tarayıcı üst kısmı engel olabilir biraz yaklaştırıp tıklayabilirsiniz)
*Acilan sayfanin ortalarinda video cikacak uzeine cift tiklayin.Simdi tam ekran olacak.
*Videonun sol alt kisminda kisimlar var.1. kisim reklam, siz 2. kisima tiklayin ve tam ekran keyfini cikarin.
Hepinize iyi seyirler
Site adresi için Aydın Hoca'ya,anlatım için Pisipist kardeşime teşekkürler
*Once tarayici ayarlarindan flasi yurut secenegini işaretleyşin.
*Sonra dizihd.com a girin.
*Herhangi bir dizi veya filmi acin.
*En ustte reklami gec yazisina tiklayin. (Tarayıcı üst kısmı engel olabilir biraz yaklaştırıp tıklayabilirsiniz)
*Acilan sayfanin ortalarinda video cikacak uzeine cift tiklayin.Simdi tam ekran olacak.
*Videonun sol alt kisminda kisimlar var.1. kisim reklam, siz 2. kisima tiklayin ve tam ekran keyfini cikarin.
Hepinize iyi seyirler

Site adresi için Aydın Hoca'ya,anlatım için Pisipist kardeşime teşekkürler