Wave de en sinir olduğunuz şey nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az1986

az1986

Üye
ne kadar dusunceli paylasim yapiyorsun kardes

aybek1453

Üye
Moral bozmak için ideal bir konu olmuş :)
Cihazlarımızı keyifle kullanmak varken yok şudur-yok budur diyenlere şaşırıyorum.Hepimiz artılarını unuttuk.
Şu sıralar satmak ve android yada iphone'a geçmek moda.Gerçekten iyi teller var waveden üstün yönleri de var inkar etmemek lazım ama telefonumuzun üstünlüklerini de gözardı etmemek gerek.
10 Ağustosta ben bu telefonu yeni bir işletim sisteminin olduğunu bilerek aldım.Çünkü o haliyle bile her ihtiyacımı karşılayacak bir telefondu.Şimdi yapılan herşey bana süpriz oluyo.
Bir de şu bada 2.0 yi görmeden şurdan şuraya gitmem. Ha fiyasko olursa o zaman 1 sene daha kullanır samsunga tekrar tövbe ederek başka cihaz alırım.

erem.qns

erem.qns

Üye
Yeterli Hafıza Yok Bazı Uygulamaları Kapatın .
Buna çok gıcık oluyorum :D

ogretmenym

Üye
banada pm atabılırmısın?

mavrick

mavrick

Üye
arkadaşlar n8 alanlar pişmanlıktan konu açıyor,wavelerin değerini iyi bilin!

timuwave

Üye
yetrli hafıza yok diyor gıcık oldum herşeyi sildim nerdeyse hala aynı apps'a bile giremiyorum

nidforspid

nidforspid

Üye
yetrli hafıza yok diyor gıcık oldum herşeyi sildim nerdeyse hala aynı apps'a bile giremiyorum

format atarakmı sildin?? bu problemler bilgisayardada oluyor ram yetmediği için bende bir kere oldu ama ondada telde 18 tane uyg açtım biraz daha kasınca yeterli hafıza yok uyarısı verdi,telefonu mümkün oldugunca yenilemeye çalışın widgetlere dikkat edin ,en çok widgetler yüzünden bu sorun çıkıyo bide bada 1.2 de busorun yok ben zorlasamda olmyo

Anußis

Anußis

Üye
arkadaşlar n8 alanlar pişmanlıktan konu açıyor,wavelerin değerini iyi bilin!

hopp o kadarda değil .d

tabiki wavemi cok seviyorum ancak wavede hiç foto çekmiyorum o yüzden n8ede hakaret edemem ancak hız ve kullanabilrlik acısından waveyi geçecek telefon tanımıyorum bu arada wavede en gıcık olduğum şey ise

müzik çalarda parça listesinde diyelim 500 şarkı var ama kaç şarkı olduğunu göstermiyor wavenin tek eksiği müzik çaların eski olması biraz geliştirilebilir bence

Ekolayzerleri düzenleme ve şarkıların kaç tane olduğunu gösteren bi bölüm olabilir ...

Lacrymosa

Üye
Benim gıcık olduğum şey mesaj delince üst taraftaki açılır menüden mesaja direk cevap verip çıktıktan sonra hala gelen kutusunda 1 okunmamış mesaj var demesi. Bu uyarı gitsin diye tekrar mesajı açmak zorunda kalıyorum.

princepsp

Üye
bada os olması ve klavye bazen çok sinir ediyor(kapanıyor açılıyor fln) haa bide jj9 da tam ekran olmaması ve x tusuna basınca atması(internet tarayıcısı

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Kendi tarayıcısı ile bazı forumlarda yorum yazamamak, opera ile yazabiliyorum

timuwave

Üye
bende bada 1.2 ye gecince oldu zaten telefon hafızasındakileri sildim ama olmuyor fabrika ayarlarına mı dönsem acaba apps'a bile girmiyor yardım edermisiniz.

senam38

Üye
dns hatası çok fazla oluyor telefonu fırlatasım geliyor

nidforspid

nidforspid

Üye
benim en sinir oldugum sey buyuk boyutlu dosyalari gec siliyor neden boyle bilmiyorum insallah bada 2.0 de duzelir

teoalp

teoalp

Üye
en sinir olduğum şey home tuşuna basılı tutunca açılan menüdeki uygulamaları kapatırken yanlışlıkla widget i kapatınca tüm düzenlediğim widgetlerin silinmesi ve hepsini yeniden düzenlemek zorunda olmam.:off:

karaerdi

Üye
bende istiyorum kardeşim eğer varsa sims için pm :)

serhan24445

Üye
banada atarmısın ?

mjozzy

Üye
en sinir olduğum şeyi kulaklıklar kulağımdan kayıp gitmesi hiç durduğu yerde durmuyor bence çok kötü bi durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt