wave de bluetooth kulaklıktan müzik dinleniyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
wave de bluetooth kulaklıktan müzik dinleniyor mu
wave e bluetooth kulaklık bağladım aramalarda sorun yok ses geliyo ve gidiyo ama müzik dinleyemiyorum.ben mi yanlış yaptım acaba.eski nokia telefonumda bluetooth kulaklıkla müzik dinliyordum bunda olmuyo

erem.qns

erem.qns

Üye
Bluetooth kulaklıgın mp3 dinleyebilme özelliği olması gerek. Samsungun katologunda gormustum. aksesuarların oldugu bölümde bi bluetooth kulaklıgın mp3 dınleyebılme özellgı vardı. Fakat dıerleınde yoktu..

merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
eski nokia da dinliyodum wave de dinleyemedim.ilgin için sağol.wave de dinleyebilen varsa yardımcı olursa güzel olur

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yo kendi marka kulaklığı ible tanımıyor

C.Can

C.Can

Üye
Ben de nokia xpress bluetooth kulaklık kullanıyorm.Müzik dinleyebiliyorum çok rahat fakat aramalarda karşı tarafın sesi yankılanıyormuş benimle konuşurken.
Yoksa müzik dinleyebiliyorum yani.

furkant

furkant

Üye
Ben problemsiz dinledim, arabaya bağladım tabiki oluyor sıkça kullandığım bir özelliği

merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
bende nokia bh-102 kulaklık var.stereo kulaklık değil mono kulaklık.furkant sendeki stereo mu

zmatyar

zmatyar

Üye
bende samsung bh-1500 blutooth kulaklaık var ama dinleyemedim

mt86

Üye
merhaba arkadaşım samsung ta bluetoothla müzik dinleyebilmen için kulaklıkların stereo müzik akışını desteklemesi gerekir. Nokia da herhangi bir kulaklıkla rahatlıkla müzik dinleyebilirsin ama samsung ta müzik destekli bir kulaklık kullanman gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt