Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wave 2 si olanlar buyursun içeri size iyi bir haber
tühh benimki siyah wave 2 bende mavi kapak istedim işallah güzel durur
cahilmuallim
Üye
Arkadaşlar kampanya kapak kampanyası devam ediyormu hala bilgisi olan
eaagent
Üye
ediyor 31 mayisa kadar
psycopat7
Üye
ediyor ediyorda daha ne gelen var ne de giden
&&BERKAY&&
Üye
geldi but galaxy s kılıfı geldi bende aradım yanlış kılıf diye hafta içinde yeni kılıfı getireceklermiş .
eaagent
Üye
ya gelen giden yok arkadaşlar kıl oldum :S nasıl ulaşabilirim öğrenebilirim
smoke6666
Üye
tam umudu kesmişken geldi siyah kapağım..gayet güzEL şekil bir kapak allah razı olsun samsungtan..arkadaşlar sinir yapmayın adresi dogru yazdıysanız mutlaka gelir..bana 10 günde geldi
eaagent
Üye
hmm 10 gün benmde 10 gün oldu
beyler posta kodu yazdınızmı yoksa gerek yokmu
orchidem
Üye
merhaba vodafone dan aldığım wave 2 im var ama imeisini yazdığımda her defasında geçersiz imei diyor. vodafone cihazlar bu kampanyaya dahil değil mi acaba bilen arkadaşlar var mı???
archeuscaine
Üye
bende yazdım gönderdim ama bişey gelmedi vallaha bilmiyorum :S
psycopat7
Üye
Evet arkadaşlar az önce Samsung Türkiyeden beni aradılar. Facebook tan İletişim formu doldurmuştum kapaklar nerde kaldı diyee
Müşteri temsilcisi kampanya devam ederken hediye kapak gönderiminde sorunlar oluşabiliyor dedi ve kampanya bittiği zaman tüm katılan wave2 ve galaxy s sahiplerine kapaklar gönderilecek dedi. Bekliyoruz kesin gelicekmiş öyle dediiii