Wave 2 si olanlar buyursun içeri size iyi bir haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
Wave 2 si olanlar buyursun içeri size iyi bir haber
Arkadaşlar wave 2 ye sahipseniz ve kapak istiyorsanız:aha: işte size fırsat. Samsungun anneler günü özel kampanyası tüm wave 2 sahiplerine kapak dağıtıyor:heyo: hmde 31 MayıSa kadar.Evet gerçekekten buyrun samsung türkiyenin facebook sayfası:oke:
Kapak elime bugün itibariyle ulaştı 1 hafta içinde geliyor arkadaşlar resimleri koyuyorum :)

Uploaded with

Uploaded with

nescafe656

Üye
04-31 mayısa kadar bi tane gönderdim:naughty:

smoke6666

Üye
nerden alcaz bu kapakları bilen varmı adresemi gelcek...

domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
3-5 tl 3-5 tldir o paraya ben bigünlük yemek içmemi karşılıyorum okulda:nono:mart demişim mayıs olcak afadersiniz .Bnimde bir bilgim yok fakat adrese geliyor en yakın zamanda dağıtıma başlarlar :)

nescafe656

Üye
piyasa değeri 40 tl diyor formun altında büyük ihtimalle adrese gönderirler:oke:

archeuscaine

archeuscaine

Üye
o kapakların bi çakma çin malı olanlar var bende var şuan 5 tl ye aldım harbiden ama bide samsung marka olanı var 30 tl demişlerdi malzemesi daha kaliteli ondandır inş.

mercenies

Üye
Beyler ad soyadı geçtim de ımeı numarasını falan istiyor yani güven meselesi ?

kakk

kakk

Üye
bilgilendirme için teşekkürler ;)

doğanbey

Üye
kapak için bende istek yolladım, ama dur bakalım kargo ücreti bize kapak olmasın

domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
Kargo ücretinin bize kapak olacağını sanmıyorum neticede bedava olduğu söyleniyor kargoda onlardan olmalı.Ama değilsede yasal hakını kulanıp ürünü geri gönderirsin istemediğini söylersin geri götürüyorlar diye biliyorum.:hmmm

bluemoon87

Üye
Bugün kapak elime ulaştı. Hiçbir ücret ödemedim gayette şık ve kaliteli tşk samsungggggggg

• Beğen
Tepkiler: doğanbey
domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
nerede oturuyordunuz :)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
hiçbir kargo gelmedi bize nedense

domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
Kapak gelmiş yurtiçi kargo ile yrn inşallah gidip alıcam.Aslında cuma eve gelmişte ben evde değildim :D:oke:

nescafe656

Üye
ne gelen var ne de giden :allalla:

for_rock

Üye
benimde simdi elime ulaştı. silver wave2 ye mavi kapak cok yakıştı :)
tesekkürler samsunggg

domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
kapak geldi fotoğrafları yüklüyorum :) bakabilirisiniz . Sakın üzülmeyin hemen sizde alın hala şansınız var ilk mesajıma bakın :evet:

ares_53

ares_53

Üye
iz yapıyo bunlar telefonun arkasına.. :) o arkadaki noktaların izi çıkıyo kapağa :D hiç tavsiye etmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt