eaagent
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lion pilleri en dibine kadar bitirmek telefon pilinin ömrûnü kisaltir. dibine kadar bitirme sakin derim. telefonu istedigin bi anda şarja koyabilirsin. çok fazla şarjdada koymak zarar verir. laptoplar icinde bu durum geçerli. çünkü laptoplarla ayni pil türdeşi cihazlar kullanioruz. vikipediada daha ayrintili olarak lion pillerin çalisma prensipleri ortaya konmuş. incelemeni tavsiye ederim.
birincisi telefonunu şebeke zayıf bi yerde kullanıyorsan şebeke bulmak için pili çok harcar telefon ikincisi internet telefonun pilini sömürüyor ben %100 doluyken 2 3 saat maximum anca gezine biliyorum şarja takmak gerekiyor ama bu bütün telefonlarda böyle hem video oynat hem internete bağlan 3,7'' superclear lcd ekran çalışıyor fln... bunlar şarjı çok sömürüyor wiggetin genel olarak şarja okadar katkısı yoktur diye biliyorum. normalde 3 4 gün telefonu şarj etmeden kullanıyorum ayrıca şuda var o milletin söylediği telefonun şarjı bitmeden şarj etmeyin falan olayı eskidendi şu anki pillerde öyle bir olay yok yani sen gönlünce şarj et telefonunu. Ben her akşam pc ye bağlayıp film klip atıp siliyorum ve telefon sürekli şarj oluyor hiçbi sıkıntıda görmedim
arkadaşlar wave 2 yi alalı 2 hafta falan oluyo telefondan çok memnunum ama bişey sorucam.batarya %10 seviyelerindeyken şarja taktıgımda batarya yaklaşık olarak 4 saatte falan tam şarj oluyor.Bu normalmı?Sizin wave 2 ler kaç saatte şarj oluyor.bundan önce n95 8gb vardı yaklaşık 1 saatte şarj oluyordu.
pcden gelen yüksek gerilim şarjı daha iyi hale getirir aslnda telefon kaplıyken usbden şarj edin bataryaların 1500mah olması gerilimi yüksek demektir.yüksek gerilimli bataryalar yüksek gerilimle daha hızlı ve daha sağlam şarj olur.mesela deneyın 100mah lık bir şarj aletini adaptorunu telefonunuza uygulayın şarj süresi uzar ama bu demek değildir ki çok iyi şarj oldu burada yanlış bilgi vermişsiniz hocam.son olarak genellikle usb üzerinden şarjdan kaçının , pcye gelen yüksek gerilim şarjı doldu gösterir ancak tam olarak doldurmaz
Benim Sarjim 1 Gun Zor Gidiyor Arkadaslar Ekrn Parlaklıgı 10 Mesajlasıyorm Sık Sık Soyle Duzenlı 5 Saat Mesajlasıyorum Bu Normalmi Yoksa Yinede Az MI gidiyor Sorun olabilrmi : (
etknlk bildrmlerini nasl kapatacağım ve Ap uart mod neçok bile gidiyor. sık mesajlaşan birisiysen etkinlik bildirimlerini kapalı tut. bu sana %300 şarj ömrü sağlayacaktır msjlaşmak için kullandığında. ekran seviyesini 4 e felan düşür. zaten 10 da kullanmanın bir mantığı yok. telefonu AP uart moda geçir GPS i kapat bunlarda sana saat başı giden %5 lik bataryanı %0.2 lere indirgemeni sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?