Kardes selam aynen senin durumuna bende düşmüşmüştum ama telefondan samsung hesabini actiktan sonra guncelle dedim sunucu baglantisi kuruldu diyor ama bir hareket yok sonra ben bu sekli wi lan dan tekrar denedim bu sefer oldu yani baglandi ama hala guncell yazilim yokmus dahasi bu kadar
Bazı arkadaşlar bu konularda sorun yaşıyor. Bilmeyenler yada yeni başlayanlar için hatırlatayım.
"S8500 için: XXKF2 -> XXKF3, S8530 için: JVKD1 -> JVKE1" en son sürümlerdir. Bunlar Samsung firmasının Kies üzerinden yüklenebilen en son üretici yazılımlarıdır. Eğer sürümleriniz "XXKF3 ve JVKE1" sürümlerinden farklıysa ve "Beta" Bada 2.0 kullanmıyorsanız telefonunuz güncel değildir ve yükseltme yapabilirsiniz. Bu değerleri "Menü/Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Bilgi" ekranında Yazılım sürümü yazısının altında görebilirsiniz. Cihazınız Kies dahil hiçbir şekilde oto güncelleme yapmıyorsa;
a) Kies sürümünüz eskidir ve güncelleyin. Zaten uyarı verecektir yazılım.
b) Bağlantı sorunları olabilir. Bunun için USB kablonuzu doğru şekilde taktığınızdan ve PC USB port kurulumlarında yada tanıma sorunlarının olmamasını sağlayın. Yada USB kablosunu farklı slota bağlayıp deneyin. Telefonunuz için Windows 7 ise otomatik sürücü yüklemesini bekleyin. Daha alt bir işletim sistemiyse Cihazınızla birlikte verilen CD'den yada indireceğiniz setuptan USB sürücülerini manual yükleyin.
c) Yükseltme yapmak için en güvenli yol Kies'tir. Telefondan yükleme sırasında sorun yaşama ihtimaliniz daha fazladır.
d) Telefondan yükleme yaparken bağlantının düzgün şekilde sağlanmasına ve kopma yaşanmamasına dikkat edin. Bazı modemlere elle modem üzerinden DNS numarası girilmekte olup belli DNS'lerin bazı serverlara bağlanamaması durumunda bağlantı kuramayabilirsiniz.
e) Cihaz üzerinden güncelleme alabilmek için Samsung hesabınızınızın aktif olması ve cihaz üzerinden Samsung Apps'de oturum açmanız gerekmektedir.
fullwar