wave 2 menüden yazılım güncelleyememe sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaTRaX_83

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 menüden yazılım güncelleyememe sorunu
Cihazı fabrika ayarlarına döndürmüştüm ve o andan sonra çeşitli bağlantı hataları almıştım.Şöyle ki;youtube açılırken samsung apps açılmıyordu,internete girebiliyordum fakat multiplayer oyunlara bağlanamıyordum.Bir süre kurcaladıktan sonra tümünün bağlantı ayarlarının ayrı ayrı yapıldığını farkettim.Ama ne kadar uğraştıysam yazılım güncellemesi bağlantı ayarını bulamadım.Şimdi güncelleme menüsüne girdiğimde "sunucu bağlantısı kuruluyor" diyor ve hemen ardından kayboluyor,dolayısıyla bağlanmıyor.Muhtemelen bir cümlede de anlatılabilirdi fakat işimi sağlama almak istedim :D Zira yüzlerce forum mesajı okudum ama böyle bir soruna rastlamadım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

MaTRaX_83

Üye
    Konu Sahibi
kimse bisey anlamadiysa ya da cevap vermeye gerek gormediyse kaldirin gitsin....

odysse_73

Üye
Aynı sorun benim cihazda(Wave 2) da var, fakat bir türlü çözemedim...
Umarım bir bilen görür de yardımcı olur!

fullwar

fullwar

Üye
kimse bisey anlamadiysa ya da cevap vermeye gerek gormediyse kaldirin gitsin....

Dostum sakin ol. Öncelikle güncelleştirme işlemini Samsung Kies üzerinden (PC) yapmak daha mantıklıdır. Bilgisayarında Kies'in son sürümü yüklü değilse tamamen kaldırıp Regeditten Kiesle ilgili herşeyi silip yeni sürümünü tekrar kur ve hesabını aç. Telefonu USB'den bağladığında ayarlardan Kies yükleyicisini modunu çalıştır yada seçim yapmıyorsan bağldıktan sonra PC'de Kies'e tıkla. Kies telefonunu gördüğünde zaten uyarı verecektir. Sen telefondan yapmak istiyorsan. Öncelikle Samsung Apps'de şifrenle oturum açman gerekir. Daha sonra "Ayarlar/Yazılım güncelleştirme/Güncelleştirmeleri kontrol et" dedikten sonra gelen kutuyu "Tamam" diyerek onayladığında "Sunucu bağlantısı kuruluyor" dedikten sonra güncelleme başlaması gerekir. Ben daha önce hem telefondan hem multiloader hemde Kies'ten defalarca güncelledim. Bu arada sürümünü bir kontrol edermisin? En son sürüm "1.2 JVKE1". Eğer bu sürümse güncelleme yapmaz çünkü daha yenisi yok.

MaTRaX_83

Üye
    Konu Sahibi
Cevap icin tesekkürler.Evet zaten son sürümü kullanıyorum ve pc de kies te bildigim kadarıyla son sürüm.Ama kiese bada 2.0 cıkmadan girmeyi düsünmüyordum.Sadece önceden oldugu gibi telefon menüsünden yazılım güncellemesini kontrol edip "güncelleme bulunamadı" yazısını görmek istiyordum.Telefondan samsung apps hesabımdan giris yaptıgımda da sorun düzelmemisti.Simdi söylediginiz sekilde kiesle biraz cebellesmem gerekecek.Vakit harcadiguniz icin sagolun.
Not:Sinirli ya da sinir hastası degilim."Bilmiyorum" bile benim icin cevaptı,1-2 gün icinde cevaplayan olur diye düsünmüstüm.

ceycey111

ceycey111

Üye
Cevap icin tesekkürler.Evet zaten son sürümü kullanıyorum ve pc de kies te bildigim kadarıyla son sürüm.Ama kiese bada 2.0 cıkmadan girmeyi düsünmüyordum.Sadece önceden oldugu gibi telefon menüsünden yazılım güncellemesini kontrol edip "güncelleme bulunamadı" yazısını görmek istiyordum.Telefondan samsung apps hesabımdan giris yaptıgımda da sorun düzelmemisti.Simdi söylediginiz sekilde kiesle biraz cebellesmem gerekecek.Vakit harcadiguniz icin sagolun.
Not:Sinirli ya da sinir hastası degilim."Bilmiyorum" bile benim icin cevaptı,1-2 gün icinde cevaplayan olur diye düsünmüstüm.

Kardeş cevap veren illaki olur ama anlatmak istediğini açık bi şekilde yazman lazım soruyu dolandırmadan direk yazsarsan daha çabuk cevap verilir;)

wadegame

wadegame

Üye
Kardes selam aynen senin durumuna bende düşmüşmüştum ama telefondan samsung hesabini actiktan sonra guncelle dedim sunucu baglantisi kuruldu diyor ama bir hareket yok sonra ben bu sekli wi lan dan tekrar denedim bu sefer oldu yani baglandi ama hala guncell yazilim yokmus dahasi bu kadar

fullwar

fullwar

Üye
Kardes selam aynen senin durumuna bende düşmüşmüştum ama telefondan samsung hesabini actiktan sonra guncelle dedim sunucu baglantisi kuruldu diyor ama bir hareket yok sonra ben bu sekli wi lan dan tekrar denedim bu sefer oldu yani baglandi ama hala guncell yazilim yokmus dahasi bu kadar

Bazı arkadaşlar bu konularda sorun yaşıyor. Bilmeyenler yada yeni başlayanlar için hatırlatayım.

"S8500 için: XXKF2 -> XXKF3, S8530 için: JVKD1 -> JVKE1" en son sürümlerdir. Bunlar Samsung firmasının Kies üzerinden yüklenebilen en son üretici yazılımlarıdır. Eğer sürümleriniz "XXKF3 ve JVKE1" sürümlerinden farklıysa ve "Beta" Bada 2.0 kullanmıyorsanız telefonunuz güncel değildir ve yükseltme yapabilirsiniz. Bu değerleri "Menü/Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Bilgi" ekranında Yazılım sürümü yazısının altında görebilirsiniz. Cihazınız Kies dahil hiçbir şekilde oto güncelleme yapmıyorsa;

a) Kies sürümünüz eskidir ve güncelleyin. Zaten uyarı verecektir yazılım.
b) Bağlantı sorunları olabilir. Bunun için USB kablonuzu doğru şekilde taktığınızdan ve PC USB port kurulumlarında yada tanıma sorunlarının olmamasını sağlayın. Yada USB kablosunu farklı slota bağlayıp deneyin. Telefonunuz için Windows 7 ise otomatik sürücü yüklemesini bekleyin. Daha alt bir işletim sistemiyse Cihazınızla birlikte verilen CD'den yada indireceğiniz setuptan USB sürücülerini manual yükleyin.
c) Yükseltme yapmak için en güvenli yol Kies'tir. Telefondan yükleme sırasında sorun yaşama ihtimaliniz daha fazladır.
d) Telefondan yükleme yaparken bağlantının düzgün şekilde sağlanmasına ve kopma yaşanmamasına dikkat edin. Bazı modemlere elle modem üzerinden DNS numarası girilmekte olup belli DNS'lerin bazı serverlara bağlanamaması durumunda bağlantı kuramayabilirsiniz.
e) Cihaz üzerinden güncelleme alabilmek için Samsung hesabınızınızın aktif olması ve cihaz üzerinden Samsung Apps'de oturum açmanız gerekmektedir.

fullwar

hsdth

Üye
wave 2 s8530 tel. var. yazılım güncellemeye giriyorum. Bağlantı kuruluyor diyor. sonrasında "indirme başarısız" diyor. tel.imi nasıl güncelleyebilirim

fullwar

fullwar

Üye
wave 2 s8530 tel. var. yazılım güncellemeye giriyorum. Bağlantı kuruluyor diyor. sonrasında "indirme başarısız" diyor. tel.imi nasıl güncelleyebilirim

Arkadaşım yukarıda yazdıkya. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt