wave 2 JVKE1 güncelleştirilmesi indirilmeye sunuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clonexcell

clonexcell

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 JVKE1 güncelleştirilmesi indirilmeye sunuldu.
an itibariyle wave 2 icin JVKE1 güncellemesi indirilmeye sunuldu, şarjını en az yarım olarak ve telefonu cp uart alarak sürüm yükseltme yapabilirsiniz neler yeni en kısa zamanda sizlerle paylasacagım.

cp uart mode icin : *#8740# [daha fazla pil harcıyabilir güncelleme bittikten sonra aynı kod ile ap uart mode alabilirsiniz]

#edit
bir kac kücük güncelleme denebilir daha kısa zamanda indirip kurdu, telefon biraz hızlanmıs, dosyalarım bölümüne daha hızlı giriyor, resimlere kare seklinde baktıgımızda daha hızlı kasmadan gösteriyor.

anselmo

Üye
uygulamalarla ilgili bi durum varmı değişen mesela facebook la ilgili touch facebook ta arkadaş listesine girince ikide bir bağlantı hatası diyodu düzeltilmişmi yada yeterli bellek yok uyarılarına bi çözüm gelmişmi acaba

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
uygulamalarla ilgili bi durum varmı değişen mesela facebook la ilgili touch facebook ta arkadaş listesine girince ikide bir bağlantı hatası diyodu düzeltilmişmi yada yeterli bellek yok uyarılarına bi çözüm gelmişmi acaba
Benim telefondan mıdır nedir şu yeterli bellek yok uyarısını hiç almadım. :hmmm
Resmi bir açıklama olsaydı da görseydk ne olduğunu.. Neyse her zaman güncel olmak iyidir :)

clonexcell

clonexcell

Üye
    Konu Sahibi
bi türlü bulamadım güncellemeler neyi içeriyor diye, facebook ve twitter programlarında sorun yok yine gecikmeli baglanıyor daha stabil calısıyor gibime geldi.

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
bi türlü bulamadım güncellemeler neyi içeriyor diye, facebook ve twitter programlarında sorun yok yine gecikmeli baglanıyor daha stabil calısıyor gibime geldi.
Google'da baktım işin garip yanı bu siteden başka ilgili konu yok

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Ben yükledim ama bir faydasını görmedim acaba neler getirmiş günceleme bilen var mı?

clonexcell

clonexcell

Üye
    Konu Sahibi
Ben yükledim ama bir faydasını görmedim acaba neler getirmiş günceleme bilen var mı?
bada nın en kötü özelligi güncellemelerde neler iceriyor bilmiyoruz. her ülkeye farklı farklı geliyor takip etmesi cok zor.

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun .

erem.qns

erem.qns

Üye
bende yeterli kaynak yok uyarısı almıyorum hiç..
tek sıkıntım navigasyon

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
Telefonu kiese takabilme imkanım anca oldu ve bende böyle bir güncelleme yok :hmmm JVKD1 hala en son sürüm öyle gösteriyor yani.

Edit// çıktı şimdi güncelliyorum. Aman aman netbooktan wave güncellemek mi? hayır. Cihaz gidiyordu valla usb yuvasından mıdır nedir. Acil durum kurtarma falan baya uğraştırdı.

ulger78

Üye
son sürümü güncellediğimde inanılmaz bir şekilde şarj erken bitiyor. normalde 3 gün giden şarj süresi 1 güne indi :(

ulger78

Üye
lütfen eski versiyona dönmeyi biri göstersin yada başka bir çözümü varsa :(

clonexcell

clonexcell

Üye
    Konu Sahibi
lütfen eski versiyona dönmeyi biri göstersin yada başka bir çözümü varsa :(
merhaba, öncelikle güncellemeye baslamadan önce *#8740# girip cp uart mode aldın mı? eğer aldıysan sarj daha cabuk biter, veri akısı daha hızlı oldugundan dolayı güncellemede bu koda alınması daha iyi, güncellemeyle isiniz bittiyse varsayılan mode tekrar alabilmek icin *#8740# yaparak cpuart moddan cıkıp ap uart mode gecin, kodu girdikten sonra ekranda xx uart mode yazarsa o mod aktif olacaktır.

ulger78

Üye
merhaba, öncelikle güncellemeye baslamadan önce *#8740# girip cp uart mode aldın mı? eğer aldıysan sarj daha cabuk biter, veri akısı daha hızlı oldugundan dolayı güncellemede bu koda alınması daha iyi, güncellemeyle isiniz bittiyse varsayılan mode tekrar alabilmek icin *#8740# yaparak cpuart moddan cıkıp ap uart mode gecin, kodu girdikten sonra ekranda xx uart mode yazarsa o mod aktif olacaktır.

Öncelikle teşekkür ederim sanırım mod la ilgili bir sorun değil yazılımla ilgili bir sorun olsa gerek ap uart şu an bu modda olmama rağmen anlamsız bir şarj sorunu yaşıyorum :(

yokohama

Üye
S8530BUKA2/S8530VFGKA2 (VD2) cihazımın üzerindeki yazılımda bu gözüküyor, Kies' deki güncel yazılımda bu gözüküyor.Cidden en günceli bumu yoksa cihazım da yada Kies' demi manyaklık var? Bu durumu açıklayabilecek bilir kişi var mıdır?

clonexcell

clonexcell

Üye
    Konu Sahibi
S8530BUKA2/S8530VFGKA2 (VD2) cihazımın üzerindeki yazılımda bu gözüküyor, Kies' deki güncel yazılımda bu gözüküyor.Cidden en günceli bumu yoksa cihazım da yada Kies' demi manyaklık var? Bu durumu açıklayabilecek bilir kişi var mıdır?

sizin versiyon gümüş versiyonlarda gösteriyor, ülke dil telefonun rengi yüzünden versiyon fark ettirebilir, bizde Jvke olarak gözüküyor black modellerinde, sizinkide en güncel versiyonu odur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt