Wave 2 hakkında düşünceleriniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
Wave 2 hakkında düşünceleriniz...
arkadaşlar 5800 telefonum denize düştü. mefta oldu. çok severdim onu. fakat kurtulma şansı yok. hurda oldu. babam yeni bir telefon alabilir. ve bende artık eski bir telefon istemiyorum. alacağım dükkanda wave 2 gördüm. güzel bir telefon. özelliklerine baktım. gerçekten süper. 1 ghzişlemci falan filan. n8 alıcaktım fakat menü stili falan filan 5800 ile benzer. o yüzden artık symbian a dönmeyeceğim. bada da yeni gelişem bir işletim sistemi. ve wave 2 ile baya uyumlu ve hızlı gördüğüm kadarıyla. size sormak istediklerim ise.

oyun performansı nasıldır? telefonu daha çok multimedya olarak kullanıcam. örn. müzik, oyun film izleme falan. sizce multimedya yönünden başarılı mı? dışarıya verdiği müzik sesi 5800 kadar iyi mi?

şimdiden teşekkürler...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ses dışında 5800'ı EZER.

Yakında bada 2.0 ile harika olmuş. Oyun konusunda spoof diye bi olay var. Ben uğraşmadım. film konusunda çok başarılı. Ekranı gerçekten çok güzel.
Eski telefondan sonra farkı anlayacaksın: aşırı hızlı :ehe

61semih

61semih

Üye
oyun konusunda bada da sıkıntı yaşaman muhtemel fakat dıger bahsettıklerınde aradıgını fazlasıyla bulursun

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
oyun konusunda bada da sıkıntı derken kasma falan mı yoksa oyun bulma konusu mu? eğer oyun azlığından bahsediyorsanız benim için önemli değil. pes2011 nfs shift asphalt falan yüklersem bana yeter gibi geliyor. zaten laptopta her oyunu rahatça oynuyorum.

birde bu spoof nedir nasıl yapılır anlarsam süper olucak. 5800 cfw hack sertifika derken uzman olmuştum. bakalım wave 2 de ne olacak.

umut681

umut681

Üye
bada yeni bir işletim sistemi ama gelişir.tek sıkıntısı symbian kadar program bulamassın.benimde hoşuma gidiyor wawe c5-03 üm keşke denize girse :D:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oyun konusunda bada da sıkıntı derken kasma falan mı yoksa oyun bulma konusu mu? eğer oyun azlığından bahsediyorsanız benim için önemli değil. pes2011 nfs shift asphalt falan yüklersem bana yeter gibi geliyor. zaten laptopta her oyunu rahatça oynuyorum.

birde bu spoof nedir nasıl yapılır anlarsam süper olucak. 5800 cfw hack sertifika derken uzman olmuştum. bakalım wave 2 de ne olacak.

oyun az bulunur manasında. Oynamadım ama kalitelidir. O donanımda kötü olmaz.

Spoof için buraya bakabilirsin. :oke:

www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/wave-2-custom-rom-spoof-orjinal-roma-geri-donme-bada-takimi-477741.html

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
bada yeni bir işletim sistemi ama gelişir.tek sıkıntısı symbian kadar program bulamassın.benimde hoşuma gidiyor wawe c5-03 üm keşke denize girse :D:D

:D denize girerken benim mayonun cebi vardı. kulaklık falanda içindeydi atta. eğer alıcaklarına eminsen git gir denize biraz yüz falan... :D çıkınca kesin bozulmuş olur. bi daha açılmaz.

fireman87

fireman87

Üye
Semih arkadasımınızın dediği gibi bada olduğu için oyun ve uygulama sıkıntısı yaşayabilirsiniz, eğer bunlara önem vermiyosan alabilirsin tabi..

Ocean258

Ocean258

Üye
Oyun ve ses konusunda bekledıgın performansı alamazsın bence..

alimert_07

Üye
gercekten mukemmel bi telefon harika oyun olsun kamera olsun cok etkeliyici ozellikleri ıpohe ile aynı almanız ozenle rica olunur

nonamex

Üye
Kaba bir telefon, oyun uygulama isi sikintili birde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt