Wave 1 imi verdim Htc Xl aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
werem

werem

Üye
    Konu Sahibi
Wave 1 imi verdim Htc Xl aldım
arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır samsung wave kullanıcısıydır bada 2 yi bekleye bekleye bir hal olmuştum (k)...... Sonunda bir arkadaşımla takas yaptım Wave yi verdim ondanda Htc Xl aldım, Bada'dan androite geçmek çağ atlamak gibi sanki :)

Konunun aslı, yani sormak istediklerim şöyle;
Şimdi telefonla ilgili forumu gezdim pek bilgi alamadım...
1-Arkasında (b) harfi yani beats audio ne işe yara müzik sesinde bir farlılık yaşamadım sadece gösterişmi nedir?
2-Androit 2.3.5 bunu nasıl yükselte bilirim. yükseltmemi tavsiye edermisiniz?
3-Bu Google Play Store dan program vs. indirdiğimde hala eski kullanıcının mail bilgileri yazıyor nasıl değiştirebilirim?
4-Rehberde falan hep onun telefon numaraları var nasıl kaldırırım?
5-Ayarlar>Hesaplar ve Senkronizasyon dan eski sahibinin gmail adresi kayıtlı bu hesabı kaldır dedğimde kaldırmıyor ( bu hesap lazım falan filan diyo) nasıl kaldırabiliriz...
6-Uygulamalar menüsündeki simgelerin yerini değiştirebiliyormuyuz Kamera, ayarlar falan en alttlarda kalıyor...
7-Bu telefona neler yükleyebilirim yararlı ne tür uygulamalar var store'da neler tavsiye edersiniz?
8-Bunlara virüs programı falan şartmı veya varmı öyle bişe...

Okuyupta yardımcı olacak arkadaşlar Allah razı olsun :) Bende Yazılımda yardımcı olurum size inşallah (Asp yazılımcıyım ve grafikerim)

n000k

n000k

Üye
şimdiden hayırlısı olsun dostum en iyisini yapmışsın.. xl bir müzik telidir öyle lanse edilmiştir.. sorularına gelince biri kesin cvplar sorularını, merak etme :) ben android kullanıcı olmadığım için henüz pek birşey diyemiycem.. inşallah hazirandan sonra bende htc one s ime kavuşucam..hayırlısı olsun tekrardan

werem

werem

Üye
    Konu Sahibi
Yorumunuz için teşekkürler, Diğer yorumları bekliyorum....

krocan90

Üye
direk fabrika ayarlarına çevir en güzeli oh mis yepisyeni olur :D

mavicengiz

Üye
direk fabrika ayarlarına çevir en güzeli oh mis yepisyeni olur :D

Aynen arkadaşın dediğini yap sıfır gibi :naughty:
power + sound kısma tuşuna basınca olması lazım ,geçen şans eseri bir arkadaşım androidi formatladım :d: ,ama buna sevindi tabii :naughty:

werem

werem

Üye
    Konu Sahibi
diğer maddelerden bilginiz varmı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt