watchOS 4.3.1 Beta artık indirilebilir!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
watchOS 4.3.1 Beta artık indirilebilir!


Giyilebilir teknoloji dünyasının en önemli üreticisi konumunda yer alan Cupertino merkezli Apple firması, giyilebilir teknolojik ürünleri için hazırladığı watchOS işletim sisteminin yeni sürümü 4.3.1 üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Yayınladığı bu güncellemeyle birlikte cihazlarını çok daha güçlü hale kavuşturmayı amaçlayan şirket, öte yandan ise cihazda meydana gelen tüm hataları gidermeyi hedefliyor.

Geliştiriciler için yayınlanan watchOS 4.3.1 Beta sürümüne incelediğimizde görülen önemli hataların giderildiği gözlemlenirken, çeşitli iyileştirmelerin yapıldığı ve hatalarında giderildiği belirtiliyor. Daha önce yayınladığı güncellemede de müzik uygulamasını iyileştiren ekip, bu güncelleme ile birlikte Apple Watch'lar için hazırlanan müzik uygulamasındaki güncellemeye devam etmeyi ve daha stabil bir hale getirmeyi amaçlıyor.

Bu güncellemeye hali hazırda tüm uygulama geliştiricileri ve Apple Developer profiline uygun kişiler akıllı saatlerine yükleyebiliyor. Eğer sizde bu profile sahipseniz watchOS 4.3.1 beta sürümünü akıllı saatlerinize akıllı telefonlarınızdaki Watch uygulamasını ziyaret ederken Genel ve ardından yazılım güncellemesi bölümüne giderek saatlerinize indirebilirsiniz.

Bu güncelleme herhangi bir kısıtlama olmadan şirket tarafından geliştirilen tüm akıllı saat modellerine bu yöntemle indirilebilir.
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
536
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
506
maxirabit
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
458
TheNightMare.


Üst Alt