PALA.
Üye
CCleaner Sürüm 6.0 Çıktı
CCleaner sürüm 5.92 den 6.0 sürümüne güncellendi, bununla birlikte bazı yenilikler geldi, ör; uygulama optimizasyonu falan, henüz denemedim.
Geçen ay Google Chrome 100 sürümüne güncellemişti ve Firefox 100 sürümüne güncelleyecek, yani tarayıcılar, diğer yazılımlar ve işletim sistemlerindeki yeni değişiklikler oluyor, bunun için bir sonraki özellikle Ccleaner v6.1 sürümü daha kapsamlı olacak gibi görünüyor.
Google Çeviri:
Bilgisayar bakımını zahmetten kurtarın
Uygulamayı basitleştirme
Uygulamayı kapsayıcı hale getirme (Erişilebilirlik)
seni güvende tutmak
İndirme Bağlantısı:
Yakında Firefox tarafında da değişiklikler olacaktır, o zaman belki Ccleaner 6.1 incelemesi yaparız. Yazımızı okuduğunuz için teşekkürler
Geçen ay Google Chrome 100 sürümüne güncellemişti ve Firefox 100 sürümüne güncelleyecek, yani tarayıcılar, diğer yazılımlar ve işletim sistemlerindeki yeni değişiklikler oluyor, bunun için bir sonraki özellikle Ccleaner v6.1 sürümü daha kapsamlı olacak gibi görünüyor.
Google Çeviri:
- Windows Yazılım Dağıtım günlüklerinin temizlenmesi eklendi
- Google programları yedekleme dosyalarının isteğe bağlı olarak temizlenmesi eklendi
- Apple programları yedekleme dosyalarının isteğe bağlı olarak temizlenmesi eklendi
- Steam yedekleme dosyalarının isteğe bağlı olarak temizlenmesi eklendi
- Safari internet geçmişinin iyileştirilmiş temizliği
- Chromium internet önbelleğinin (JS dosyaları) iyileştirilmiş temizliği
Bilgisayar bakımını zahmetten kurtarın
- Yazılım Güncelleyicimize 50 yeni uygulama ekledik!
- Bu yaz devamı gelecek
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden bir uygulama isteyin
Uygulamayı basitleştirme
- Lisans Anahtarı ekranına yararlı bir 'Yapıştır' düğmesi eklendi
- Yüksek DPI ekranlar için geliştirilmiş Hesap Menüsü ekranı
- Bazı lisans kayıt hatalarını daha anlaşılır hale getirdi
- Aksiliklerden kaçınmak için, CCleaner her zaman bir /CCleaner/ klasörüne yüklenecektir.
Uygulamayı kapsayıcı hale getirme (Erişilebilirlik)
- Yeni Performance Optimizer özelliğimiz, NVDA ekran okuyucu için tam desteğe sahiptir
- Hesap Yöneticisi menüsü artık NVDA ekran okuyucu ile daha iyi çalışıyor
seni güvende tutmak
- Devam eden güvenlik taahhüdümüzün bir parçası olarak, teste dayalı çeşitli küçük güvenlik iyileştirmeleri yaptık (sızma testi, statik kod analizi).
- Bunun gibi güncellemeler, tüm iyi yazılım şirketleri tarafından alınan tipik, önleyici tedbirlerdir.
İndirme Bağlantısı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yakında Firefox tarafında da değişiklikler olacaktır, o zaman belki Ccleaner 6.1 incelemesi yaparız. Yazımızı okuduğunuz için teşekkürler