Wald International Toyota Land Cruiser

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Wald International Toyota Land Cruiser
[h=2]Wald International, Tokyo Otomobil Fuarında lansmanını yapmaya hazırlandığı yeni Toyota Land Cruiser modifiyesini tanıttı.[/h]
Wald International modifiyeli Toyota Land Cruiser

Japon modifiye firması Wald International ev sahipliği yapacağı Tokyo Otomobil Fuarında dikkatleri yeni Land Cruiser modifiyesi ile üzerine çekmeyi planlıyor.
Wald International’ın Black Bison ismini verdiği modifiyesinde revize edilen daha agresif bir görünüm kazanan ön şerit, 40 mm genişletilmiş tekerlek kemerleri ve entegre bir difüzör ile yenilenen arka tampon tasarımı ön planda.
Bu arabayı satın almak isteyenler için bagaj kapağına monte edilen spoyler ve karbon fiber trim opsiyonel olarak sunuluyor. Diğer opsiyonel seçenekler ise LED sis farları, spor egzoz sistemi ve özel tasarım alaşım jantlar sayılabilir.

Wald International modifiyeli Toyota Land Cruiser
Yeni Toyota Land Cruiser’ın performans değerlerinde değişiklik yapılmazken zaten yeterince güçlü olan JDM versiyonu üzerine geliştirilmiş. Sekiz silindirli 4.6 litrelik benzinli motoru ile 318 beygir gücünde ve 460 Nm tork üretebiliyor.
Bu modifiye paketinin Japonya fiyatı 6000 Dolar olarak açıklandı.
11 Ocakta başlayacak olan Tokyo Auto Salon daha çok modifiye Japon arabalarına ev sahipliği yapacak. Bu fuar ile ilgili tüm haberler için TRaraba.com’u takip etmenizi öneriyoruz.

 

Benzer Konular

Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
425
Kingmortall
x-scarface
Cevap
1
Görüntüleme
670
BYFECI


Üst Alt