MTM Modifiyeli Audi TT-RS

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
MTM Modifiyeli Audi TT-RS
[h=2]Tayvan’lı modifiye firması MTM (Motoren Technik Mayer ) yeni Audi TT-RS modifiyesini tanıttı.[/h]
Audi modifiyeleri ile tanıdığımız MTM, yeni TT-RS modifiyesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
MTM iki sene önce 2010 yılında kuruluşunun 20. Yılına özel modifiye ettiği TT-RS ile dünya otomobil basınında gündem olmuştu. MTM, bu durumun olumlu yansımalarını görmüş olacak ki aynı model üzerinde çalışarak daha iyi bir performansa sahip yeni TT-RS modifiyesini tanıttı.
Önceki modelde olduğu gibi tasarım üzerine çok fazla değişiklik yapılmamış. Gövde rengi olarak diğer MTM modifiyelerinden de görmeye alıştığımız beyaz üzerine turuncu ve siyah ile dinamik bir görüntüye sahip olması sağlanmış, 20 inçlik jantlar bu görüntüyü desteklerken ve hafif olduğu için karbon fiberden üretilen spoiler ve difüzör hem arabanın aerodinamiklerini iyileştirirmiş hem de modern bir görünüm kazandırmış.
Tasarımı ortalama bir modifiye firmasının elinden çıkabilecek nitelikte olsa da performans değerleri ise göz kamaştırıyor. TT serisinin en hızlısı olan RS bu modifiye paketi ile süper–spor arabalara kafa tutabilecek nitelikte. 0-100 km/s hızlanmasını 3.4 saniyede tamamlarken maksimum sürati hakkında bilgi verilmedi.
Bu performansı gösterebilen arabanın kaputunun altında 472 beygir gücünde, maksimumda 624 Nm tork üretebilen motor bulunuyor.

 


Üst Alt