çok açık konuşucam W995 8 mp kamera ve Walkman özellikleriyle açıkcası üstün özellikle kamerasının çok iyi olduğuna da adım gibi eminim Walkman olayı biraz abartı onu da söyliyim. ayrıca wifi 3g falan bunlar da mevcut tasarımı da güzel ama yıl 2011, yani bence dokunmatik ekran alınmalı yani çok düşük özellikdeki bir dokunmatik ekranlı telefonda bile menülerde gezmek ya da oyunları falan eğlencelidir çok rahat gerçekten. Benim Samsung Monte 2 haftadır serviste ve normal tuşlu telefonlar acayip uyuz ediyor beni, dokunmatik ekrandaki o rahatlık yok bi mesj yazıorum telefon tak tuk sesler çıkartıyor. Yıl 2007-2008 falan olsa W995'i şiddetle tavsiye ederdim ama bu devirde tuşlu bir telefona 750 tl vermek bana biraz garip geliyor yani üstelik işletim sistemi de Java, hele ki Sony Ericsson Vivaz. Benim tavsiyem markası ne olursa olsun wifi-3g-yeterli seviyede kamera(en az 3.2mp) şeklinde bir dokunmatik ekranlı telefon alınmalıdır. Sony Ericsson Xperia X8, Nokia 5800, Nokia X6, Samsung Monte, Galaxy Mini, Galaxy Fit hatta W995 ile aynı fiyata sahip olan telefon Galaxy Ace tercih edilebilir.