Telefon Tavsiyesi w995 mi 5800 mı

Sponsorlu Bağlantılar

e1b1

e1b1

Üye
5800

yunuss.10

yunuss.10

Üye
bu karşılaştrmalardan bıktım ya :D hertülü w995 eze ezeeee geçeeerrr, 5800 kullanışlı değil klasik nokia içerik olarak

Captain

Üye
şu karşılaştırdıgın telefona bakın bi ya bide 5800 diyenler var bırakın bu işleri :D

relling

relling

Üye
kardeşim 5800 daha iyi bence arkadaşlarında dediği gibi kamerası 8.1 değil. Bence 5800 her türlü daha iyi tek kamerası 3.2 mp bence 5800

Captain

Üye
kardeşim 5800 daha iyi bence arkadaşlarında dediği gibi kamerası 8.1 değil. Bence 5800 her türlü daha iyi tek kamerası 3.2 mp bence 5800
yuh ya yuh harbiden yuh sen hiç w995 kullandın mı kardeş ?kamerası 8.1 mp değil ama 5800 a da her türlü çakar kamerası o telefonu kamerası için almayacaksın zaten müzik kalitesi, ekran kalitesi,çok hızlı olması dokunmatik sevmeyenler için tuşlu olması, sağlamlığı, karizması en önemlisi de SONY ERİCSSON olması yeter :oke: ;)

futbol123

futbol123

Üye
5800 tabiki

mcetin55

mcetin55

Üye
Aynen 5800 derim Ses ne kdar cok yksek olmasa bile kaliteli ckıo

cengiz çiç

Üye
arkadaslar telefonu ses için alıyorsanız ses sorun deyil gidin nt ye orda her telefona takılabilen mini ve şarjlı hoperlorlar var cebinde bile tasıyabiliyorsun adı goldmaster -101 mini hoperlor gidin bakın nette görüceksiniz öyle yüksek bir sesi varki nerdeyse 2+1 ses sistemi kadar sesi var yalan söylemiyorum gercekten cok yüksek ama 5800 ın kendi müzik çalarında fazla cıkarmıyor 5800 da fazla cıkartması için power mp3 müzik programı ile çok ses cıkıyor o programı mobile 9 sitesinden bulabilirsiniz dedigim gibi telefonun sesi az cıktıgı için telefondan vaz geçmeyin bi mini hoperlor ile sorun çözülüyor

selinn2

selinn2

Üye
5800

eponymous

Üye
arkadaslar w995 in o parayı hak etmedigini soyluyorsunuz da ben 1 bucuk senedir kullanıyorum bu telefonu daha bir gün herhangi bir özelliginden sikayet etmedim . kamera kalitesi de süper bence .cektigim fotoları nikon marka 8 mp digital makineyle karsılastırdım hic bir farkı yok . ayrıca bence 5800 w 995 in yanından bil gecemez .o telefonu da cok iyi biliyorum verilen paraya degmeyecek tlf o bence

Starsley

Kesinlikle 5800

Captain

Üye
bu 5800 diyen arkadaşlar acaba hiç w995 kullanmışmıdırlar da W995 e laf atabiliyorlar ? ;)
bi kere W995 her türlü ezeeer geçeeeeeer yunus arkadaşımızında dediği gibi :oke:
SONY ERICSSON :pro:

unforgiven_41

unforgiven_41

Üye
2009 un en ıyı muzık telı w995 secıldı kanıtlanmıs bırsey tartısmanın alemı yok 5800 w995 ın hızına yetısemez ayrıca sızce 5800 aynı anda 4 ayrı programı calıstırabılırmı deneyın w995 o konuda hıc kasmaz ayrıca bızım mılletımız pek kalıteden anlamaz onun ıcın nokıanın en buyuk pazarı turkıye arastırın bakın nedenınıde anlarsınız sırf kullanımı basıt dıye teknık ozellıklerını bılmeden 5800 dıyenler telfndan anlarım demesın lutfen bır samsungla karsılastırılsa gam yemıcem de nokıa sony nın s`si olamaz malesef.Nokia her zman basıt telefonlardır sonylerde profesyonel telefnlardır aksini dıyen varsa gelsın tartısalım.ayrıca kamera konusuna gelırsek bı telfn 4 dortluk olcak dıye bırsey yok yapmazlar zaten ama yıne pıyasanın en ıyı kameralı cep telefonları yıne bır sony cybershot K serılerı bendede k790 vardı onceden.

srn.1392

Üye
5800 al bn kullanıyorum 2 sene oldu çok memnunum bakma sen kötüleyenlere

hoss

hoss

Üye
5800 müzik konusunda tırnagı olamaz w995 in :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
çok açık konuşucam W995 8 mp kamera ve Walkman özellikleriyle açıkcası üstün özellikle kamerasının çok iyi olduğuna da adım gibi eminim Walkman olayı biraz abartı onu da söyliyim. ayrıca wifi 3g falan bunlar da mevcut tasarımı da güzel ama yıl 2011, yani bence dokunmatik ekran alınmalı yani çok düşük özellikdeki bir dokunmatik ekranlı telefonda bile menülerde gezmek ya da oyunları falan eğlencelidir çok rahat gerçekten. Benim Samsung Monte 2 haftadır serviste ve normal tuşlu telefonlar acayip uyuz ediyor beni, dokunmatik ekrandaki o rahatlık yok bi mesj yazıorum telefon tak tuk sesler çıkartıyor. Yıl 2007-2008 falan olsa W995'i şiddetle tavsiye ederdim ama bu devirde tuşlu bir telefona 750 tl vermek bana biraz garip geliyor yani üstelik işletim sistemi de Java, hele ki Sony Ericsson Vivaz. Benim tavsiyem markası ne olursa olsun wifi-3g-yeterli seviyede kamera(en az 3.2mp) şeklinde bir dokunmatik ekranlı telefon alınmalıdır. Sony Ericsson Xperia X8, Nokia 5800, Nokia X6, Samsung Monte, Galaxy Mini, Galaxy Fit hatta W995 ile aynı fiyata sahip olan telefon Galaxy Ace tercih edilebilir.

xalllon

Üye
walla onu bunu bilmem bende 5800 kullanıcısıyım ama sonyericson yapmış baba gibi telefon kamera 1o numara telefonun tasarımı 10 numara kullanısı güzelll başka ne diyekk
:heyo:

karaboqa_

Üye
bugun w995 aldım. kamerası gerçekten harika nokia ile karşılaştırılmayacak kadar güzel. bundan önce w810 kullanıodm 2 mp olmasına ragmen cok kaliteli resmler çekıodu. kamera konusunda sony ericssona kesinlikle güven.

Takipçi Satın Al

Üst Alt